• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerindeki manyaklar nasl idare ederiz?

canim allah yardimcin olsun bana kalirsa psikolojik sorunlari olabilir hamilelere cocuklulara sinir oluyo diyosun evli sanirim cocuguda olmuyor diyosun bu etkiliyor olabilir.Bi sure sende ona onun gibi davranmaya calis bakalim ne yapacak dene derim ben

o iş yerinden ayrıldım kızlar, şimdi başka bir yerdeyim, allaha şükür şimdilik bir problem yok :nazar:

İlk zamanlar bana da çok yapıldı böyle kıskançlıklar :1:
Çok çektim ama sonra Allah bana da çıkış kapısı gösterdi. :16:
Gerçi hala yapanlar var o ayrı ama arkamdan konuşanlar, arkamda takılmaya devam etsinler diyorum, geçiyorum! :6:

oyy ben tek calısıyorum Allahtan iş arkadaşım yok..ama akşama kadarda insanlarla ugrasıyorum onala ugrasmak daha zor.. içimdeki volkanı patlatan oluyor bazen ..
önceden yanımda benle calısan bayan vardı aramızda bilgisayar anlasmazlıgı vardı.. kendını ustun gorurdu benden.. bende inatımdır birgün oturdum p.c basına kalkmadım kalk dedi cemkırdı .. kalkmadım otur oraya didim.. oturdu agladı sinirden..

benim de is yerinde ayni sizin anlattiginiz gibi bir kadin onunla buru buruna calismak zorundaydim.patron onunla bir araya gelmemiz ici elinden geleni yapiyodu.beni isden cikartmalar mi yapmadi.isleri bana yüklemelr..neler neler .en sonunda onula dövüsüyoduk .iyice patladim. patron aramiza girmeseydi dövücektim nerdeyse sinirima cok cok zorladi.arkadaslarima benim hakkimda ileri geri konusmalar neler neler .oyunlar aklimin almadigi seyler .yani ben onun seviyesine inmedim.patron en sonunda ben de biktim sizi idare etmeye demisti.bazen sinirimden gülüyodum ona .adam her an tetikte .bugün ne cikaracaklar diye .ilk önce o isten cikti. sonra ben . kendi isimizi kurduk allahin izniyle . o tarz insanlari asla yanimda calistirmam .ne kadar isin dae iyi olsalar bile .

Back
X