- Konu Sahibi gizemdiker_06
Ilk aşk unutmak kolay olmuyo.. Evlendi baba olacak üzerinden 5 yıl geçti.. Hala adını duyduğumdaiçim sızlıyo.. Hayatımda biri var ama yerine kimseyi koyamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok üzüldüm senin adina, seni cok iyi anliyorum cünkü sevdigimi bende unutamadim, neyaptiysam yerine sevemiyorum...
kızlar aşk incelik ister fedakarlık ister sevgi saygıdan bile önce.. bi insanı sevmek için fedakarlık yapmakla başlar aşk... hangi aşk mükemmel ki? o benim diğer yarım dediklerimiz şuan ya evli yada başkalarıyla birlikteler.. benimde hayatımda biri var.. onunla mutluyum evet aşırı kıskanç aradığında telefonu açmadım yada açamadım die bile kavga ediyoruz ama alıştım.. sevmeye bile başladım.. ama o ilkim benle mezara kadar gelecek.. geçen sene 31 ocakta evlendi şimdi baba oluyor. evlenmesine 10 gün kala beni aradı helalleşelim diye.. sadece 10 dk ayak üstü konuştuk. elindeki yüzüğü çıkarttı "geri dönerim derrsen hemen bu akşam bu işi bitrriim ben "dedi. yuva ykann yuvası olmaz tufan dedim ve gitti. arada arıyor halimi hatrımı soruyor ama sesini dıuyar duymaz ağlamaya başlıyorum. o evlendi ben hayatımı sürdürmek zorundayım.. ama şimdi kki hayatımdaki adamı çözemiyorum evlenmek istiyomu anlamyorum(
senin hayir diyecegini bildigi icin, dügününden 10 gün önce böyle bi teklifle geldi, evet de bitiririm falan hepsi bos laf. madem bitiriyor bitirseydi ozaman zorla mi evlendiriyorlar adami ? sen yedekmisin ?! neymis o sen evet dersein seninleyim, yok dersen zaten cebimde karim hazir 10 gün sonra evleniyorum hesabi ?! cok ters. o senin ona olan duygularin farkinda ve bunu kullaniyor güzelim, bence sen bosver birdaha arasa da cikma evli adam artik o...
olurda evliligi kötü giderse kendisine acik kapi birakiyor, yani seni... degmez bunlar icin aglamaya...
ha ama unutlmuyor mu ? evet bilirim, benimde 6 sene oldu hala savasiyorum kendimle... unutmak cok zor, unutmasi hatta bazen imkansiz ama önce kendi degerini bic kendine, eger sana bunu veremediyse hayirlisini dile ve yluna devam et, evlenmis artik...
Ilk aşk unutmak kolay olmuyo.. Evlendi baba olacak üzerinden 5 yıl geçti.. Hala adını duyduğumdaiçim sızlıyo.. Hayatımda biri var ama yerine kimseyi koyamıyorum![]()