• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerine kimseyi koyamıyorum ...

gizemdiker_06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
45
4
296
Ankara
Ilk aşk unutmak kolay olmuyo.. Evlendi baba olacak üzerinden 5 yıl geçti.. Hala adını duyduğumdaiçim sızlıyo.. Hayatımda biri var ama yerine kimseyi koyamıyorum:50:

canım yaşadığın gerçekten zor bi süreç. bayağı uzun da sürmüş. aşk acısı hiç bir şeye benzemez bilirim. ama hayat akıp gidiyor. ve çok kısa. söylemek kolaydır biliyorum ama unutmalısın artık. 5 yıl geçmiş sana da yazık. önce sen önemlisin her şeyden önce bunu unutma.

canım birde sunu sormak istiyporum. ben yeni üyeyim ve konu açmak istiyorum. bir türlü yerini bulamadım. nasıl konu açılıyor nereden. yardımcı olurmusun

cok üzüldüm senin adina, seni cok iyi anliyorum cünkü sevdigimi bende unutamadim, neyaptiysam yerine sevemiyorum...

zamanla unutulur sözüne inanmıyorum... hayatıma giren herkesde onu arıyoum ve şuan hayatımdaki adam çok kıskanç .. doğru söylesem bile yalancılıkla suçluyo:( bittii dediğimiz halde ya o ya ben bi şekilde barışma yoluna gidiyoruz. mutlu muyum değil miyim bilmiyorum ama bildiğim tek şey var ne yapacağımı bilmiyorum

cok iyi anliyorum, onda buldugumu kimsede göremiyorum.
Allahim, yüce RABBiM yar ve yardimcimiz olur Insallah.
Ya hayirlisiyla kavustursun yada hayirli bir sekilde unutursun.
Hergün o Gözlerimizden sel gibi akan yaslarini kurutsun.
lütfen dualariniza beni katin, hala canimdan cok sevdigimi unutamadim, unutamiyorum:(

offf ALlhm çok zorrr :( bende İlK aşkımla 6 yıldır çıkıorum 21 yaşndayım ve bugn ayrıldık sebep hakaret küfür, ve çok üzülüyorum çok şey yaşadık sevgiliden öte can olduk onu asla unutamam biliyorum yeri dolmaz çok üzülüyorum , konu bile açtım hatta

adi üstünde ilk ask!
ilk'ler hic unutulmaz, malesef seni iyi anliyorum ama anlatmana göre bu cocugu seviyorsun ama diger cocugu unutamiyorsun aslinda ikiside degisik duygulardir ama birbirine cok baglilardir..
ne ilk askin seni nede sen onu unutabilirsin.. Allah yardimcin olsun kardes ;)
Gecmiste guzel yasanmis bir olay olarak düsün tebessum edip hayatina devam etmelisin!

Canim demesi kolay ne yasadigini anlayabiliyorum ama unutmalisin yakinda cocugu olacakmis ...
Allahim insallah sen ve senin gibilerine yardim eder ve aklindan cikartir ...
Diyecek bir sey yok zaten unutamazsin ama alismalisin ...

Canım benim insan dogru kisiyi bulunca oyle bi unutuyor ki... Hatiralar unutulmaz o ayri ama aklindan cikmayan adam aklina gelmez oluyo bi anda... Dogru kisiyi bulman onemli ve onu digerleriyle kiyaslamaman... Umarim unutursun...

kızlar aşk incelik ister fedakarlık ister sevgi saygıdan bile önce.. bi insanı sevmek için fedakarlık yapmakla başlar aşk... hangi aşk mükemmel ki? o benim diğer yarım dediklerimiz şuan ya evli yada başkalarıyla birlikteler.. benimde hayatımda biri var.. onunla mutluyum evet aşırı kıskanç aradığında telefonu açmadım yada açamadım die bile kavga ediyoruz ama alıştım.. sevmeye bile başladım.. ama o ilkim benle mezara kadar gelecek.. geçen sene 31 ocakta evlendi şimdi baba oluyor. evlenmesine 10 gün kala beni aradı helalleşelim diye.. sadece 10 dk ayak üstü konuştuk. elindeki yüzüğü çıkarttı "geri dönerim derrsen hemen bu akşam bu işi bitrriim ben "dedi. yuva ykann yuvası olmaz tufan dedim ve gitti. arada arıyor halimi hatrımı soruyor ama sesini dıuyar duymaz ağlamaya başlıyorum. o evlendi ben hayatımı sürdürmek zorundayım.. ama şimdi kki hayatımdaki adamı çözemiyorum evlenmek istiyomu anlamyorum:((

Kimseyi onun yerine koymaya çalışmadığında sende mutlu olabileceksin.
Hayatına gireni onunla kıyaslamadığında.
Şuan beraber olduğun adamla evlensende mutlu olamazsın zaten.
Çünkü aklın 5 yıl önce evlenmiş bir adamda.
bence kendi hayatından yaşayabileceğin güzel günlerden çalıyorsun.
Geçmişi bırak.
Çünkü geçmiş seni çoktan bırakmış canım.

kızlar dua edin artık geçmişimle yaşamak istemiyorum ve ben anne olmak istiyorum ... şuan hayatımdaki adamla olursa ki inşallah olur diyorum bende mutlu olmak istiyorum.. bana süpris yapacakmış heyecanla bekliyorum.. söylediğine göre daha rahat görüşme imkanımız olacakmış.. sizce ne olabilir?

kızlar aşk incelik ister fedakarlık ister sevgi saygıdan bile önce.. bi insanı sevmek için fedakarlık yapmakla başlar aşk... hangi aşk mükemmel ki? o benim diğer yarım dediklerimiz şuan ya evli yada başkalarıyla birlikteler.. benimde hayatımda biri var.. onunla mutluyum evet aşırı kıskanç aradığında telefonu açmadım yada açamadım die bile kavga ediyoruz ama alıştım.. sevmeye bile başladım.. ama o ilkim benle mezara kadar gelecek.. geçen sene 31 ocakta evlendi şimdi baba oluyor. evlenmesine 10 gün kala beni aradı helalleşelim diye.. sadece 10 dk ayak üstü konuştuk. elindeki yüzüğü çıkarttı "geri dönerim derrsen hemen bu akşam bu işi bitrriim ben "dedi. yuva ykann yuvası olmaz tufan dedim ve gitti. arada arıyor halimi hatrımı soruyor ama sesini dıuyar duymaz ağlamaya başlıyorum. o evlendi ben hayatımı sürdürmek zorundayım.. ama şimdi kki hayatımdaki adamı çözemiyorum evlenmek istiyomu anlamyorum:((

E böyle yaptıysa tabi unutamazsın canım,sen şimdi biliyorsun ki,eşini değil seni seviyor..onun dışında bu aşkın bu kadar zor olması da unutmamana neden oluyor,eğer geçmişten kurtulmak istiyorsan ilk önce onunla irtibatı kes,sonra da sevgilini gerçekten sevip sevmediğini,ona sadece sığınmak,hayatında biri olsun diye mi birliktesin kendine sor ? sevmediğin biriyle olmak çok saçma bence,ilk aşk dediğin nedir ki,hayatta ne acılar unutuluyor, onu da unutursun başkasını da seversin..

Son düzenleme:
senin hayir diyecegini bildigi icin, dügününden 10 gün önce böyle bi teklifle geldi, evet de bitiririm falan hepsi bos laf. madem bitiriyor bitirseydi ozaman zorla mi evlendiriyorlar adami ? sen yedekmisin ?! neymis o sen evet dersein seninleyim, yok dersen zaten cebimde karim hazir 10 gün sonra evleniyorum hesabi ?! cok ters. o senin ona olan duygularin farkinda ve bunu kullaniyor güzelim, bence sen bosver birdaha arasa da cikma evli adam artik o...

olurda evliligi kötü giderse kendisine acik kapi birakiyor, yani seni... degmez bunlar icin aglamaya...

ha ama unutlmuyor mu ? evet bilirim, benimde 6 sene oldu hala savasiyorum kendimle... unutmak cok zor, unutmasi hatta bazen imkansiz ama önce kendi degerini bic kendine, eger sana bunu veremediyse hayirlisini dile ve yluna devam et, evlenmis artik...

senin hayir diyecegini bildigi icin, dügününden 10 gün önce böyle bi teklifle geldi, evet de bitiririm falan hepsi bos laf. madem bitiriyor bitirseydi ozaman zorla mi evlendiriyorlar adami ? sen yedekmisin ?! neymis o sen evet dersein seninleyim, yok dersen zaten cebimde karim hazir 10 gün sonra evleniyorum hesabi ?! cok ters. o senin ona olan duygularin farkinda ve bunu kullaniyor güzelim, bence sen bosver birdaha arasa da cikma evli adam artik o...

olurda evliligi kötü giderse kendisine acik kapi birakiyor, yani seni... degmez bunlar icin aglamaya...

ha ama unutlmuyor mu ? evet bilirim, benimde 6 sene oldu hala savasiyorum kendimle... unutmak cok zor, unutmasi hatta bazen imkansiz ama önce kendi degerini bic kendine, eger sana bunu veremediyse hayirlisini dile ve yluna devam et, evlenmis artik...

tatlım çok doğru söylemişsin ... benim en büyük hatam ne biliyomusun ... her yüzüme güleni adam sanırım... kızlar şuan çok acı çekiyorum. sürekli gülümsemek zorunda olduğum bi işim var ve azcık yüzüm düşşe binlerce soru geliyor "neyin var" sadece bu soruyla muhattap polmamak içn gülümsüyorum... ama şunu söyleyim gücüm kalmadı benim.. o evlendi gitti..evet sevdim evet unutmak zor ama u var ki benim hayatıma evlenebileceğim kimse girmiyo evet bu dediğimde mutlaka bi falso çıkıyo ve sonu hüsran .. Anne olmak istiyorum ... Çok mu şey istiyorum :(

Back
X