Yerini bulamadım

ketniss

Herkesin hayatına kimse karışamaz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
1.143
1.015
333
37
Hanımlar merhaba
Dert değilde sıkıntı diyelim nereye açacağımı bilmediğim için buraya yazıyorum konuyu
Benim siyah cam ocağım var ama gomme değil solo ocak tezgah üstü yani
Ama ocağın tezgah üzerindeki görüntüsü beni sinir ediyor sanki emanet gibi duruyor orda
Bu tarz ocağı gomme ocak gibi tezgahi ayarlayıp o şekilde montajını yapabilirmiyiz acaba
Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

Resim koyma sansiniz var mi? Bir marangozla gorusurseniz hallolabilir bir mesele oldugunu dusunuyorum.

Evet yapılıyor bende yaptırdım mermeri kesip içine yerlestiriyolar

Resim koyma sansiniz var mi? Bir marangozla gorusurseniz hallolabilir bir mesele oldugunu dusunuyorum.

Şimdi evde değilim de ne zamandır bun konu aklımda bulunduğum ortamda konusu geçince bide buraya sorayım dedim

Evet yapılıyor bende yaptırdım mermeri kesip içine yerlestiriyolar

Peki nasıl yaptirdiniz ocağı tezgahin altında ne tutuyor ve garantisiyle ilgili bir sıkıntı oldumu acaba

Hayır olmadı onu yerlestrirken altinada bişey koyuyolar tutması için bnm ankstre setim var ama ocagim dediginiz gibi gömülü

Hayır olmadı onu yerlestrirken altinada bişey koyuyolar tutması için bnm ankstre setim var ama ocagim dediginiz gibi gömülü

Benimde fırın aspiratör falan ankastre ama ocağı niye böyle aldım hala bilmiyorum 7-8 ay oldu galiba alalı onu tezgahin üstünde gördükçe fazlalik gibi geliyor bana
Teşekkürler cevap için hafta ici ilk iş inşallah bunu halletmek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…