yerler pisse oturarak namaz kılınır mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi ladym
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ladym

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
712
511
103
32
kızlar merhaba
konuyu nereye acacagımı bılemedım
ben namaza basladım cok sukur işyerinde değil dısardaysam camıde kılıyorum okey
ama işyerndeysem yerler sonucda ayakkabı ıle gezılıyor temız degıl oturarak kılsam sandalyede masaya secde etsem olur mu yada nasıl olur bilenleriniz yardımcı olur mu ?
birde tunik giyiyorum ben pantolon giydigm için tunigin önü acıktı namaz kılarken elımle bagladm ıpını otururken bozuluyor mu namaz ozaman bilenler lütfen cevaplasınlar teşekkürlerr

namaz elbiseleri var tek parça pratik onlardan edinebilirsiniz
yere de karton serin üzerine de seccade bitti gitti
Allah kabul etsin :)

şimdi dini içerik yasak diyecekler haberiniz olsun :)

evet yerler pisse oturarak kılınır
yere bir musamba serip uzerınde oturup kılabılırsınız
ya da bu zor gelırse
sandalyede oturup kılabılırsınız fakat sandalyede ayaklar yere salınarak kılınmaz
sandalyede oturun ve onunuze baska tabura yada baska bır sandalye alın ayaklarınızı kıbleye uzatın kıbleye dogru donerek bu sekılde kılabılırsınız
yanı sandalyede olur ama ayaklar yere salınacak sekılde olmaz
kıbleye dogru donerek sandalyeye oturun ve onunuze baska bır sandalye alıp ayaklarınızı uzatın o sekılde
allah kabul etsın

Yerler pisse seccadenin altına bir karton serebilirsiniz. Oturmaya engel Büyük hastalık gibi bir sıkıntı olmadığı ve yolculuk vs söz konusu olmadığı sürece oturarak namaz kılmak doğru değil diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…