yerlerde sürünen özgüven nasıl yükseltilir?

cimenyesili1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
311
115
18
44
özgüvenim berbat kendimi seviyorum kendimle mutluyum ama diğer insanları kendimden çok üstü görüyorum fikrim ve bildiklerim doğru olsa bile karşıdaki tersini söylese ona inanıyorum
başkaları yanlış bildiklerini doğru diye savunur ben doğru bildiklerimden emin olamam.
beni,m gibi olan var mı aranızda?
bazı bayanlar kendilerine müthiş bir özgüven duyuyorlar benim bile aşık olasım geliyor hayran oluyorum kesinlikle ukala değiller ama çok özgüvenliler
nasıl kazanıyorlar böyle bir özgüveni?

Kendini severek başlayabilirsin mesela. İnsanları çok önemseme,kendini onlardan daha değerli gör çünkü öyle olmalı zaten. Ve fikirlerinin arkasında durmaya çalış birisi tersine söylediği zaman fikrinden vazgeçme. Herkes aynı düşünmek zorunda veya aynı fikirde olmak zorunda değil.

Özgüven doğuştan kazanılan bir mecra değildir, sosyal statü ve çevresel faktörler bakış açınız vs. Sonradan kazanılan bir özelliktir

Bu adam ana haber spikeri olan degil mi? Mesela bana da adam cok itici geliyor enteresan cok bilmis bilmis konusmalari var, cok etkileyici konusuyorum havakarinda

özgüvenim berbat kendimi seviyorum kendimle mutluyum ama diğer insanları kendimden çok üstü görüyorum fikrim ve bildiklerim doğru olsa bile karşıdaki tersini söylese ona inanıyorum
başkaları yanlış bildiklerini doğru diye savunur ben doğru bildiklerimden emin olamam.
beni,m gibi olan var mı aranızda?
bazı bayanlar kendilerine müthiş bir özgüven duyuyorlar benim bile aşık olasım geliyor hayran oluyorum kesinlikle ukala değiller ama çok özgüvenliler
nasıl kazanıyorlar böyle bir özgüveni?
Hepimiz sosyal hayatlarımızda maskelerle yaşıyoruz. Bu kötü birşey değil kendimizi korumak zorundayız. Doğal ve içten gelen bir enerjiyle iş yapan kadınları bende çok takdir ediyorum. Bazılari da güçlü olma, özgüvenli olma meselesini yanlış anlıyorlar. Ve tavırlarından o özgüvenlerinin altının boş olduğu anlaşılıyor.

Çimen sanırım ben seni diğer konularından biliyorum,şuan yaşadığın olaydan dolayı böyle hissediyorsun bence, ama inan bana kendine azıcık zaman versen, birşeyler için kendini zorlamayıp akışına bıraksan hatta ve hatta acını dibine kadar yaşasan göreceksin ki yavaş yavaş güçlenip ayağa kalkıyorsun

Back
X