Yerleşim kanaması Mı

gamze_nurr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
113
-12
18
25
Kızlar bnm adetime 3 4 gün var ve bnm böyle Bi leklenme tarzında Birşey geldi peçeteye geliyor ama pedte yok
Kasık Ağrım Var göğüste ağrı hissetmiyorum sizce adet mi yerleşme kanaması Mı
Görüntü için çok özür diliyorum 🙏

Son düzenleme:
Böyle görseller paylaşmak yasak. Zaten burada kimse kanın tipinden renginden yerleşme mi değil mi diyemez, aile gruplarınıza atamıyorsanız bakın ben böyle kanıyorum diyerek buraya da atmayın lütfen.

Sadece Bn değilim böyle atan terbiyesizlik yapmayın
Evet bu şekilde hadsiz görseller atan sizin gibi birkaç kendini bilmez daha var. İnsan gibi uyarıyoruz ama anlayan yok. Banlanacaksınız da keza ama siz bilirsiniz

Arkadaşlar merhaba benim bu hesabımı çalmışlar bende yeni gördüm görsel için özür dilerim ben atmadım böyle Birşey asla yapmam dünden Beri hesabımı geri almaya çalışıyorum bir arkadaşımın sayesinde aldım hesabımı tekrardan özür Diliyorum kaldırmaya çalıştım kaldıramadım 🙏🙏

Arkadaşlar merhaba benim bu hesabımı çalmışlar bende yeni gördüm görsel için özür dilerim ben atmadım böyle Birşey asla yapmam dünden Beri hesabımı geri almaya çalışıyorum bir arkadaşımın sayesinde aldım hesabımı tekrardan özür Diliyorum kaldırmaya çalıştım kaldıramadım 🙏🙏
Silebilirsiniz, Konunuzun sol altında şikayet et yazısının yanındaki üç noktadan.

Kuzenim yazmış deseniz daha inandırıcıydı. 🤦🏻‍♀️

Ya buna bakip kim ne desin size.allah askina ya bazen ciddi sacmalaniyo burda. Gidin doktorunuza sorun biz gormek zorundamiyiz bunu hayret bisey edep sart

Back
X