Yerleşme ağrısı

Alaraa53

Meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
2.342
1.570
133
41
Kızlar merhaba yaklaşık 3 gün önce 12 günlük gebe olduğumu öğrendim o günden beri karnım ağrısı geçmiyor belim ve karnım cok ağrıyor sizce bu normal mi bilgisi olan cevap yazabilir mi

Evet çok normal ilk 6 hafta çok sancım oldu 12. haftaya kadar da azalarak devam etti sakin ol hiç stres yapmana gerek yok. Sağlıkla kavuş yavruna

Yemin ederim cok stres oldum acile gitsem diye mi diye düşündüm çoktan sağol içim rahatladı tesekkur ederim

Yemin ederim cok stres oldum acile gitsem diye mi diye düşündüm çoktan sağol içim rahatladı tesekkur ederim
Yok hayır stres yapma Allah korusun kanama vb olursa git kendini çok yorma ilk 12 hafta karnın belin göğüslerin ağrır sonra azalınca yada bitince neden bitti sorun mu var diyor insan ama süreç böyleymiş

Allah'a şükür şuna kanamam Yok sadece ağrım var cok sağol sen Doğum yaptın mı peki

Kızlar merhaba yaklaşık 3 gün önce 12 günlük gebe olduğumu öğrendim o günden beri karnım ağrısı geçmiyor belim ve karnım cok ağrıyor sizce bu normal mi bilgisi olan cevap yazabilir mi
Benim de ilk başlarda çok ağrılı geçti hatta her an adet olcam düşecek die sevinemedik bile eşimle ama zamanla azaldı geçiyor merak etmeyin

Back
X