Yerleşme akıntısı acil kizlar

Glayyldz Glayyldz bende de benzer belirtiler var. Özellikle akşamları şişkinliğim artıyor. Bel ağrısı göğüs hassasiyeti vs. Bat 12 Şubat ve günler geçmiyor 😁😁

Aynı belirtiler şuan bendede var krem gibi yapışkan akıntı bel ağrısı koyu renk idrar sürekli gaz çıkarma şişkinlik ve bugünde bir iki saattir gosguslerde hassasiyet başladı ay hayırlısı ya
Seni umutlandırmak istemem ama aynı akıntı bendede olmustu hatta bu ne be kesin bende sorun var demiştim. Sonra o gün mü yoksa ertesi gün mü öyle hasta oldum ki anlatamam basım catlıyo karnım adet oluyormusum gibi siddetli agrıyo halsizlikten kolum kalmıyordu. Sürekli krem gibi koyu kıvamlı akıntı geliyordu heh adet Oldum diyerek hep tuvalete kostum ve o gece aniden uykumdan sanki biri karnıma bıcak sokmus gibi dayanılmaz ama 10 sn sonra gecen bir acı duydum 2 saat arayla 2 kez uyandırdı uykumdan meger tek yumurta ikizleri ne hamileymiş im onları kaybettim 13 haftalıkken ama Allahın takdiri işte cünkü doktor hep tek bebek var dedi bana öldüklerini ve ikiz olduklarını Baska doktor gördü sok oldum . O bıcakgibi karnıma saplanan acıdan sonra gögüslerim atlet deyse dayanılmaz acıyordu bir anda şişti ler zaten o akıntılardan 3-4 gün Sonra kıpkırmızı cift cizgiyi gördüm ama benim erken öğrenmemiz sebebi (3+6da) ikiz oldugu içinmiş ama bence simdi test yapsan silikte olsa cıkar kuzum simdiden hayırlı olsun 🥰

Son düzenleme:
Seni umutlandırmak istemem ama aynı akıntı bendede olmustu hatta bu ne be kesin bende sorun var demiştim. Sonra o gün mü yoksa ertesi gün mü öyle hasta oldum ki anlatamam basım catlıyo karnım adet oluyormusum gibi siddetli agrıyo halsizlikten kolum kalmıyordu. Sürekli krem gibi koyu kıvamlı akıntı geliyordu heh adet Oldum diyerek hep tuvalete kostum ve o gece aniden uykumdan sanki biri karnıma bıcak sokmus gibi dayanılmaz ama 10 sn sonra gecen bir acı duydum 2 saat arayla 2 kez uyandırdı uykumdan meger tek yumurta ikizleri ne hamileymiş im onları kaybettim 13 haftalıkken ama Allahın takdiri işte cünkü doktor hep tek bebek var dedi bana öldüklerini ve ikiz olduklarını Baska doktor gördü sok oldum . O bıcakgibi karnıma saplanan acıdan sonra gögüslerim atlet deyse dayanılmaz acıyordu bir anda şişti ler zaten o akıntılardan 3-4 gün Sonra kıpkırmızı cift cizgiyi gördüm ama benim erken öğrenmemiz sebebi (3+6da) ikiz oldugu içinmiş ama bence simdi test yapsan silikte olsa cıkar kuzum simdiden hayırlı olsun 🥰
Merhaba aranıza yeni katıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var. 1.5 yıldır evliyim 8 ocakta regli oldum 13 ocakta reglim bitti. 14 ocakta laparoskopi ve histeroskopi oldum sol tüpüm bağlandı ve polip alındı. Ertesi hafta kontrole gittiğimde bebek için denemelere başlayabilirsiniz dedi doktorum. Yumurtlamam 10. Günde oluyordu. Fırsatımın olduğunu düşünüp denemelere başladım. Normalde reglim 8 şubatta fakat 5 gündür pembe ile başlayan hafif akıntılar sarıya döndü ara ara kahve rengi aşırı sulu kanamam oluyor. Yerleşme olabilir mi bişey söyleyin lütfennn 😘

Merhaba aranıza yeni katıldım. Fikirlerinize ihtiyacım var. 1.5 yıldır evliyim 8 ocakta regli oldum 13 ocakta reglim bitti. 14 ocakta laparoskopi ve histeroskopi oldum sol tüpüm bağlandı ve polip alındı. Ertesi hafta kontrole gittiğimde bebek için denemelere başlayabilirsiniz dedi doktorum. Yumurtlamam 10. Günde oluyordu. Fırsatımın olduğunu düşünüp denemelere başladım. Normalde reglim 8 şubatta fakat 5 gündür pembe ile başlayan hafif akıntılar sarıya döndü ara ara kahve rengi aşırı sulu kanamam oluyor. Yerleşme olabilir mi bişey söyleyin lütfennn 😘
Yerkeşme kanaması da böyle oluyor diye duydum ama ben böyle oldugum. Zamanlarda hep ümitlendşm ama o aylarda olmamıs tı belki senin olmustur canım herkesin farklı oluyor benim nokta kadar bir kan gelmişti hamile kaldıgı ay sadece. Birde yumurtlama akıntısını takip ediyordum ben onu kesin takip edin cünkü garip bir sekilde benim her ay yumurtlama dönemim değişiyor Du testleride pek anlamadığım için böyle birsey duydum deneyeyim demiştim. Ben yerleşme kanaması yasamadım diyebilirim ama yumurtlama tarihinden eminsen ondan 15 gün sonra testte cıkıyor eger hamilelik varsa. Ve hamile kalındığı ay bazılarında cok abest belirtiler oluyor bende öyle olmustu ne oluyo bana demiştim resmen. Hatta hiç o akıntıyı aylarca denk getirememiştim sonra farkettim ki adetle birlikte yumuetluyormusum zaten 21 günde adet olmaya falan baslamıstım adetim. Bitti deyip o gün ilişki oldu sonra tekrar kan gelince adetin devam ettiğini anlamıştım ve o gün hamile kaldım meger aylardır hep adetliyken yumurtladığım için o yüzden hamile kalamamısım tabi Allah izin vermediği için öyle olmuş oda sebebi olmuş işte

Son düzenleme:
Allah allah reglinin ve ovülasyonun aynı döneme denk gelmiş olmasını ilk kez şahit oldum şaşırdım valla ama sevindim sizin adınıza :) desteğiniz için teşekkür ederim😘

Canım dün kan testi yaptırdım 0,2 çıktı erkenmi yoksa gebelik yokmu sence ama hala butum belirtiler devam bir sonraki adet günum 15 cokmu erken yaptırdım acaba

Bat 10 Şubat. 23 Ocak Yumurtlama günü değerlendirildi ve ilişkiden 5-6 saat sonra şiddetli bı agrim oldu usuttum sanıp yattım geçti o gece. Ama sonraki gün yine başladı kasık batması mi ağrısı mi desem halaaa devam ediyor. İdrar rengi koyu. Hafif beyaz akıntı var canım. Ani hareketlerde kasıklarımda sancı oluyor.
Hello kity sen test flan yaptinmi ben dün kan testi yaptırdım 0,2 sence erkenmi yoksa gebelik mi yok

Canım dün kan testi yaptırdım 0,2 çıktı erkenmi yoksa gebelik yokmu sence ama hala butum belirtiler devam bir sonraki adet günum 15 cokmu erken yaptırdım acaba
Çok değil çok asırı erken hatta kuzum. Benim bahsettiğim tarihlerde adet dçngğm 21 güne düşmüştü 1 hafta adetim bittikten 15 gün sonra yine oluyordum ve ben sat 1 Ken 27 sinde yapmısım yani normal dçngğmden 6 gün sonra. Benim erken yumurtlama sorunum vardı. En erken 10 gün sonra yapmalısın

Çok değil çok asırı erken hatta kuzum. Benim bahsettiğim tarihlerde adet dçngğm 21 güne düşmüştü 1 hafta adetim bittikten 15 gün sonra yine oluyordum ve ben sat 1 Ken 27 sinde yapmısım yani normal dçngğmden 6 gün sonra. Benim erken yumurtlama sorunum vardı. En erken 10 gün sonra yapmalısın
Kuzum ya yukarı yanlış yazmışım ben bir sonraki adet günum 10 u ama yinede erkenmis ya

Kuzum ya yukarı yanlış yazmışım ben bir sonraki adet günum 10 u ama yinede erkenmis ya
Aynen erken canım döngüsü çok kısa olanlar veya erken döllenme yaşayanlar erkenden ogreniyo .kendinde olabilecek belirtiler değilde çok saçma ne alaka dediğin belirti varsa suphelen .ben hep öyle diyorum .şuan bendede kasık ağrısı var göğüs uclarim inanılmaz büyüdü bende suphedeyim ve yine adet olduğun tarihler belirsiz hemen saçmaladı çocuk düşünmeye başlayınca .üstelik geçen sefer adete hiç benzemeyen kahve akıntım oldu normalde 7 gün sürer bu sefer 2. Günün sonunda bitti sonra leke leke 2 gün geldi test yaptım o zaman belki üstüne görmedim diye ama negatif çıktı .en son 37 günde adet oldum normalde 29-30 günde okurum ama geçen sene hamile kaldığım aydan önceki 2 ay yine döndüm şaşıp 21 günde oluyordum ne zaman test yapmalıyım bilmiyorum .3gun süren kasık agrimda geçti gibi birşey 3 gündür kasık ağrım karın ağrım vardı ve bugün yok yumurtlama döneminde de olabilirim akintimda 3 gündür çok vardı hala devam ediyo

Back
X