Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanama mı adet mi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ogu34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
82
22
8
😢Benim 1 gün geçikmem. Vardı 2 günde leke mi geldi kan mı geldi anlamadım adet 1 2 gün geçikmede leke geliyormu kızlar yoksa adetti bu onunla beraber beyaz akıntım ilk defa oldu bide az geliyor ama sanki adet gibi değil banamı öyley geliyor çünkü adet kıpkırmızı oluyor bendeki afedersiniz kan kırmızı değil sanki anlamadım sizce 😢🙏

Son düzenleme:
Kızlar fotoğraf için gerçekten kb 😢
Benim 1 gün geçikmem. Vardı 2 günde leke mi geldi kan mı geldi anlamadım adet 1 2 gün geçikmede leke geliyormu kızlar yoksa adetti bu onunla beraber beyaz akıntım ilk defa oldu bide az geliyor ama sanki adet gibi değil banamı öyley geliyor çünkü adet kıpkırmızı oluyor anlamadım sizce 😢🙏
Regl bnce 100%

Teşekkür ederim
Rica ederim bu ay olmasada üzülmeyin olurmu rabbim tez zamanda nasip etsin sayet iciniz rahat deilse bir kan tahlili verin benim iki gün gecikmisti cok kasik agrim ve kanamam vardi kan tahlili verdim düsükle sonuclanmisti

Fotoğraf için kb bide az geliyor ama sanki adet gibi değil banamı öyley geliyor çünkü benim adetim kıpkırmızı oluyor anlamadım 😢🙏

Eklentiler

• IMG_7683.webp
    IMG_7683.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 68
Fotoğraf için kb bide az geliyor ama sanki adet gibi değil banamı öyley geliyor çünkü benim adetim kıpkırmızı oluyor anlamadım 😢🙏
Bir kan testi verin yerlesme genelikle beklenen adeten bir hafta önce olur ama regl zanwtip gebe kalan bayanlarda var umut vermek gibi olmasin herkesin anatomisi farklidir

Bari basliga fotoğraflı yazsaydiniz.
15 liralık bı test almak yerine pedinizi buraya atıyorsunuz. Zaten bu tür görseller yasak. Lütfen bu kadar şuursuz olmayın. Bildiğin regl olmuşsunuz. Açınca şak die görmek zorunda kaldım. Lütfen kaldırın şunları ya

İ

Bari basliga fotoğraflı yazsaydiniz.
15 liralık bı test almak yerine pedinizi buraya atıyorsunuz. Zaten bu tür görseller yasak. Lütfen bu kadar şuursuz olmayın. Bildiğin regl olmuşsunuz. Açınca şak die görmek zorunda kaldım. Lütfen kaldırın şunları ya
Nasıl kaldırılıyor bilmiyorum biliyorsanız söylermişsiniz kaldırım kb

Back
X