• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması 4 gün hafif kahverengi şekilde sürer mi?

ktb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
6
0
1
31
Arkadaşlar yerleşme kanaması 4 gün boyunca hafif akıntı şekilde (iç çamaşırına geçiyordu) sürer mi? Yoksa bu adet kanımı ? Hiç kırmızı kan görmedim. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar yerleşme kanaması 4 gün boyunca hafif akıntı şekilde (iç çamaşırına geçiyordu) sürer mi? Yoksa bu adet kanımı ? Hiç kırmızı kan görmedim. Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Kirmizi degilse bence adet kanamasi cunku yerlesme kanamasi icin acik pembe diyolar.

Eğer pıhtılı bir kanama değilse olabiliyor, pıhtılı ise maalesef değil :((

Yerleşme kanamam kahverengi oldu ve peçeteye sildigimde gelen bir lekeydi. Benim sanırım bu şekilde 2 gün azar azar sürdü ama sonrasında aradan bir iki gün geçince yine oldu çok az . Birde regl günü ya da bir gün öncesi olmuştu benim.

Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, hayırlı evlat meyveleri tattirsin 🤲 selametle..

Yerleşme kanamam kahverengi oldu ve peçeteye sildigimde gelen bir lekeydi. Benim sanırım bu şekilde 2 gün azar azar sürdü ama sonrasında aradan bir iki gün geçince yine oldu çok az . Birde regl günü ya da bir gün öncesi olmuştu benim.

Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, hayırlı evlat meyveleri tattirsin 🤲 selametle..
Amin dualarını için çok teşekkür ederim.
Benim de tam adet günümde oldu ve azar azar sürdü dün 6. Günde bitti. 4. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı. Kan testi vermedi moralim bozulunca. Kasıklarım çok ağrıyor. Baş ağrısı, uyku hali halsizlik devam ediyor. Test negatif çıkınca açıkçası umudu kestim. :(

Amin dualarını için çok teşekkür ederim.
Benim de tam adet günümde oldu ve azar azar sürdü dün 6. Günde bitti. 4. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı. Kan testi vermedi moralim bozulunca. Kasıklarım çok ağrıyor. Baş ağrısı, uyku hali halsizlik devam ediyor. Test negatif çıkınca açıkçası umudu kestim. :KK43:
Benim testim pozitif çıktıktan sonra oldu yerleşme kanaması ☹️ İnşallah bir daha ki sefere tutunur bebisiniz 🌸

Canım bişey sorucam adetten kaç gün önce gelmiş oldu lekelenmen ve başka bi belirtin var mıydı o zamanlar? Benim de şuan durumum senle aynı inşallah benim de yerleşme kanamasıdır.

Canım bişey sorucam adetten kaç gün önce gelmiş oldu lekelenmen ve başka bi belirtin var mıydı o zamanlar? Benim de şuan durumum senle aynı inşallah benim de yerleşme kanamasıdır.
2 3 gün önceydi sanırım tam hatırlamıyorum. Yumurtlamadan sonra diğer aylardan farklı olarak beyazimsi sulu bı akıntım vardı ondan biraz şüphelenmistim. Başka bir beliryi yoktu. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın İnşallah 🤲

Teşekkürler canım şuan çok hafif ve normal yumurta beyazı akı gibi doktora geldim korkuda

Back
X