yerlesme kanaması akıntısı yasayanlar lutfenn bakınn!!!!

nacwes

Hayeller hayatlara doğru... 🙏🧿❣️
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
743
579
323
İzmir
adet tarıhımden bırgun oncesınden berıdır 4 gun suren kahverengı akıntım oldu cok az ve sıldıkce gelen bıseydı bugun bıttı dun kanda baktırdım hcg negatıf ama adette gelmedı ne bu sımdı ya böyle bısey yasayan bılgı versın lutfen

ben normal adet günümde başlamıştı 5 gün sürdü kahve bazen pembe geliodu aman kanamaya dönüşmedi leke geldi hep beşinci gün kesilince 2 gün sonra yani 7 gün gecikme sayarak kan testi yapıldı 50 çıktı. sonra yükseldi. ama bebeğimin kalbi atmadı canm. bi hafta sonra tekrar test yaptır 5 hafta 5 günlükken alttan kese göründühcg 1270 falandı

[UOTE="zeraseba, post: 38242713, member: 435254"]ben normal adet günümde başlamıştı 5 gün sürdü kahve bazen pembe geliodu aman kanamaya dönüşmedi leke geldi hep beşinci gün kesilince 2 gün sonra yani 7 gün gecikme sayarak kan testi yapıldı 50 çıktı. sonra yükseldi. ama bebeğimin kalbi atmadı canm. bi hafta sonra tekrar test yaptır 5 hafta 5 günlükken alttan kese göründühcg 1270 falandı[/QUOTE]
Ay gecmis olsun canim ya insallah enkisa surede tekrar hamile kalirsin kaliriz insallah benimde 4gun surdu dun bitti benimde kanamaya donusmedi ozaman ben erken yaptirmisim testi insallah hamileymdr allahim 1hafta sonra tekrar yapaym ozaman cok tesekur ederim cwbin icin umut oldun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…