Yerleşme kanaması beta 1.20 bilgisi olanlar lütfen yardımcı olabilir mi?

bsrkrdnz61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2022
46
89
3
35
Merhaba arkadaşlar 32 yaşındayım bu zamana kadar hiç adet düzensizliği yaşamadım.
Bu ayda tam zamanında regl oldum fakat 5-6 gün süren reglim 1 gün sürdü sonrasında hafif lekeler ile bitti. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba diye düşünüp kaset test yaptım negatif çıktı.
Bugünde kan testi yaptırdım beta değerim 1.20 çıktı. Sonucu hemşire bir arkadaşa gönderdim gebelik yok dedi ama bu ay reglimin bu şekilde olduğunu falan bilmiyor. Daha önce başına böyle birsey gelen var mı acaba ?

Yerleşme kanaması regliye benzemiyor. Kahverengi ya da pembe şekilde olması lazım. Kırmızı renk gebelik olsa düşük belirtisi olur. Sizin betaya göre hamilelik yok, kimyasal gebelik ihtimalini de sanmıyorum çünkü bu kadar kısa sürede düşmez

Merhaba durumunuzu merak ettim bugun benimde beta değerim 1.20 çıktı ama lekelenmem var aynı durumu yaşıyorum

Bende hsg çektirdim 6 eylülde 1 ekimde adet olmam lazımdı sadece peçeteye 1-2 kahverengi leke geldi kan verdim 0.5 çıktı adette olmadım 1-2 hafta sonra tekrar baktırıcam kana yapıcak birşey yok

hemşirenin adet şeklinizi bilmesiyle alakası yok bilse aa belki gebe olabilirsin mi diyecek :)) çok net bi şekilde gebe değilsiniz. o şekilde gelmeside artık normal çünkü hayatımızın her dönemi aynı ilerlemiyo sizde bu ay stres yaşadysanız yada ilaç aldıysanz onun etkisiyle biraz düzeni şaşmiş işte. salın biraz
gebelik yok dedi ama bu ay reglimin bu şekilde olduğunu falan bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…