Yerleşme kanaması bir kez mi oluyor yoksa 1-2 gün arada lekelenme sürüyor mu ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Dünden beri Lavobaya gittikçe çok minik kahverengi akıntı geliyor onun dışında kanama yok (sonra pembeye döndü). Dünden beri geliyo. Böyle 2-3 gün mü oluyo yoksa bir kez mi lekelenme oluyor

Yerleşme kanaması mı yoksa adet başında gelen kanama mı onu ayırt etmeye çalışıyorum ama adetime 5 gün var

Bunu ayırt edemezsiniz pek. Benim 1 günde 3 kez geldi ve bitti ama 2 gün falan olanı da duydum. Ayrıca benimki 6. haftadan sonra geldi yani zaten hamile olduğumu biliyordum. Belki geç yumurtladınız bu ay? Adete 2-3 gün kala bile yumurtlama olabiliyor nadiren de olsa

Adet oldum sanırım adet gibi kanama var suan ama daha 5 gün vardı

Yerleşme kanaması mı yoksa adet başında gelen kanama mı onu ayırt etmeye çalışıyorum ama adetime 5 gün var
Benim yumurtlamadan 5 gun sonra gelmeye başladı kahve lekelenme ve 3 gunde bir devam etti.. regl oncesi hic olmaz bende öyle bu yüzden hamilelikten suphelenmistim öyle de oldu

Benim yumurtlamadan 5 gun sonra gelmeye başladı kahve lekelenme ve 3 gunde bir devam etti.. regl oncesi hic olmaz bende öyle bu yüzden hamilelikten suphelenmistim öyle de oldu
Adet oldum sanırım adet gibi kanamam var ama daha 5 gün vardı bilemedim

Bişey sorcam kanama çok mu gelir peki ? şuan çok geliyo ama adetime 5 gün var ve genelde düzenli adetim 1 gün oynar en fazla adet mi anlayamadım

Bişey sorcam kanama çok mu gelir peki ? şuan çok geliyo ama adetime 5 gün var ve genelde düzenli adetim 1 gün oynar en fazla adet mi anlayamadım

Adet kanaması gibi olmaz ped kullanmanızı gerektirmez yerleşme kanaması. Hatta genelde çamaşıra bile geçmez, peçeteyle silerken görürsünüz. Erken adet olmuşsunuz, 5 gün çok uzun bir süre değil,olabilir

Anladm teşekkürler

Peki bu lekelenmeden kac gün sonra test yapınca pozitifi gördünüz? Benimde yumurtlamadan 1 hafta sonra geldi iki kere bitti devamı gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…