Yerleşme kanaması bittikten kaç gün sonra kanda kesin sonuç alabilirim?

Biter bitmez net sonuç alınır.

ben laborantm. günüm Bi gün geçse bile kendim bakardım kandan. Bi gün gecikmem olmuştu. lekelenme başlayınca bende baktm. bitmemişti daha yani ve 247 çıkmıştı sonucum. sonrada düzenli artıs oldu zaten. kanama bitmesini beklemedim ve o gün devam etti kanama. siz bence ptesi kan verin

Kaç çıkar ki kanda hcg zaten bi gün sürdü lekelenmem yeni yerleşti saysak daha artmamıştır hcg diye düşünüyorum ama bilemedim sizde biter bitmez çıktı mı
Benim hiç lekelenme yerlesme kanaması gibi bir şey olmadı. Yumurtlamamı biliyordum. 15 gün sonra hcg 181,82 çıktı.

Çok teşekkür ederim öyle yapacağım

Benim hiç lekelenme yerlesme kanaması gibi bir şey olmadı. Yumurtlamamı biliyordum. 15 gün sonra hcg 181,82 çıktı.
Adetim o kadar düzensiz ki hiç hesaplayamıyorum onu bide yerleşme kanaması ise geç döllenme olmuş oluyo ama pazartesi test yaptıracağım varsa bir şey ne kadar geç döllense de korunmasız ilişkiden 23 gün sonrası oluyo kesin çıkar heralde

23 güne idrarda da net çıkar varsa kana bile gerek yok.

ben ayin 13unde adet gordum ve 11 gun sonra hafif bir kanama oldu pembemsi sadece peceteye sildimde geldi ve 12 cu gunden beri hep ovulasyon testi yapiyorum ve hep ayni renkte neden aceba?

Eklentiler

• IMG-20210430-WA0016.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…