Yerleşme kanaması böle olur mu

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar umarım konum taşınmaz 13 ekim de adet oldum geçtiğimiz 2 ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm ama olmadı bişey bu ay akışına bıraktım hiç bişey yapmadım dün yanı ayın 6 sında adet olmam gerekiyordu fakat 4 ünde kahverengi akıntı oldu çok az dün de yine çok az oldu bugün daha hiç olmadı karnım da kramp var sadece bunun dışında hiç bişey Yok test yapmaya korkuyorum böle bişey basına gelen var mı yardımcı olun lütfen

Test yaptırın.. Korkulacak bi durum yok. Benimde yerlesme kanamam oldu yaklasik 2 hafta kahverengi lekelenme seklinde devam etti. Gidin kan testi verin donustede gebelik testi alin yapin sonucu gorursunuz zaten

Ya ben anlamıyorum biz nereden bilelim gidip bi test yaptırsanıza nasıl böyle durabiliyorsunuz ben olsam kalp krizi geçiriyordum şuan meraktan

Korkmayın. Bir an evvel test yapın. Kafanız rahatlasın.

Allah gönlünüze göre versin inşallah.

Bencede suan eminim daha fazla stress yapiyorsunuz ve umitleniyorsunuz..
Bence umitlenmeyin asla hemen.. bende cok oyleydim. Ve bir gun rastgele test ettim baktim hamileydim.. cok sasirmistim :)

Benim iki hamileliğimde de sizinki gibi kanamam oldu. Ama her bünye farklıdır kan testi yaptırsanız emin olursunuz.

Bende yaşadım bu durumu ve gebeymişim.. tabi ben düşük yaptım sonrasında.. büyük ihtimal yerleşme kanaması sizinki de.. Allah tamamına erdirsin eğer mucizeniz geldiyse..

Kızlar umarım konum taşınmaz 13 ekim de adet oldum geçtiğimiz 2 ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm ama olmadı bişey bu ay akışına bıraktım hiç bişey yapmadım dün yanı ayın 6 sında adet olmam gerekiyordu fakat 4 ünde kahverengi akıntı oldu çok az dün de yine çok az oldu bugün daha hiç olmadı karnım da kramp var sadece bunun dışında hiç bişey Yok test yapmaya korkuyorum böle bişey basına gelen var mı yardımcı olun lütfen
Evet geldi ve sonu düşükle sonuçlandı.
Önce git testini yap.
Sonra doktorla konuşursun.

benimde olmam gereken adetimin birinci gunumde kahverengi akintim gelmisti iki uc gun surup kesilmisti bir haftasinda baktim gelen giden yok bes liralik testlerden almistim ayni anda iki cizgi olmustu insallah sizinde boyle olur.

Evet olur böyle kanamalar, kramp falanda varsa inşallah mutlu sondur ama gidin bir test yapın

bende böyle oldum adetime 2 gün varken kahverengi akıntı oldu hatta adet oldum sandım devamı gelmeyince test yaptım hamileymişimmm :) bnce sende hamilesindir inşallah :)

Bende böyle hamile oldugumu öğrenmıstim bence bi test yapın eninde sonunda öğreneceksiniz varsa veya yoksa

Back
X