Yerleşme kanaması böyle olurmu yardım edermisiniz

Kupraa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
665
441
23
30
Kızlar bata 4 gün var 3 gündür sol kasığımda sürekli bir ağrı hissediyorum vajinamda sızlama vardı o gecti ama dünden beri toplu iğne ucu gibi küçücük ve 3 4 tane çok açık pembe lekelenmem oluyor bazen peçeteyede geliyor erken gebelik testi yaptım çok silik sonradan belirgenleşen 2.çizgiyi görüyorum yerleşme kanaması böyle oluyormu ?

Kızlar bata 4 gün var 3 gündür sol kasığımda sürekli bir ağrı hissediyorum vajinamda sızlama vardı o gecti ama dünden beri toplu iğne ucu gibi küçücük ve 3 4 tane çok açık pembe lekelenmem oluyor bazen peçeteyede geliyor erken gebelik testi yaptım çok silik sonradan belirgenleşen 2.çizgiyi görüyorum yerleşme kanaması böyle oluyormu ?
Yerlesme olabilir evet. Adet baslangici da olabilir. Bat beklenip test yapilmali. Hayalet cizgi bile cikarsa kan verirsiniz. Kesinlesir.

Merhaba,
Bende pembe minnacık yoğun bi akıntı gelmişti peçeteye. Yerleşmeymiş. Aynı gün erken test yapmıştım silik bi şekilde pozitif çıkmıştı.
Testte önemli olan ilk 10 dakika, sonrası doğru olmuyor. 🙏

Testinizi gönderirmisiniz.

Eklentiler

• IMG_20201222_224740.webp
    IMG_20201222_224740.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 339
Adet gününüzde tekrarlayın bence 🙏 umarım sonuç güzel olur 🌸

Merhaba,
Bende pembe minnacık yoğun bi akıntı gelmişti peçeteye. Yerleşmeymiş. Aynı gün erken test yapmıştım silik bi şekilde pozitif çıkmıştı.
Testte önemli olan ilk 10 dakika, sonrası doğru olmuyor. 🙏
Peki adet ağrısı gibi ağrınız oldumu

Back
X