yerleşme kanaması diye birşey yokmuş :/???

2 bebekte de geldi benden kahve rengi akıntı ben yasadim

Ablamın doktoru böyle demiş bende dış gebelik geçirdim geçen yıl
Bir hafta öncesi adetim bitti ve şuan kanama geldi kesildi kafam karıştı

Herkeste olacak diye bir sey yok ama bazi gebeliklerde yasanabiliyor.
Tam bebegin yerlesmesi ile birlikte annede kahverengi akinti olabiliyor.
Bende yasamistim.

2 hamileliğimde de böyle bir şey yaşamadım. Hatta ilk buradan duydum.

Tabii ki var. Implantasyon kanamasi ya da nidasyon kanamasi diye aratirsan bulursun. Herkeste olmaz,o ayri. Ayrica genellikle beklenen adet tarihinden bir hafta once olur.

2 hamileliğimde de böyle bir şey yaşamadım. Hatta ilk buradan duydum.
İlk defa duymanuza şaşırdım açıkçası
Zaten daha önceki dış gebeliktede kanamam oldu ondan korkuyorum :( inş tersidir yani bebiş vardır diyorum bu sefer devamı yok kanamanın şuan zateb kahverengi hafif kırmızıydı

Tabii ki var. Implantasyon kanamasi ya da nidasyon kanamasi diye aratirsan bulursun. Herkeste olmaz,o ayri. Ayrica genellikle beklenen adet tarihinden bir hafta once olur.
Aslında bu ay adetim çok gario oldu normaldede çok düzenli sayılmaz eylük 1de oldum 1 gün fakat söktürücü ile daha sonra 18 eylülde 4 5 gün oldum ve bitiminden 2 gün sonra bi leke geldi kalanlardır dedim aldırmadım e şimdide bugün geldi :( kafam allak bullak oldu yaaa zaten gidicem doktora regl olunca gel dediler ama garip şeyler oldu bayrama denk geldi reglimde

İlk defa duymanuza şaşırdım açıkçası
Zaten daha önceki dış gebeliktede kanamam oldu ondan korkuyorum :KK43: inş tersidir yani bebiş vardır diyorum bu sefer devamı yok kanamanın şuan zateb kahverengi hafif kırmızıydı
İnşallah vardır canım. Etrafımdaki insanlardan da duymadım ama burada yaşayan çok kadın var. Demekki var böyle bir şey emin olamadım. Allah tez zamanda sana da bir evlat nasip etsin.

İnşallah vardır canım. Etrafımdaki insanlardan da duymadım ama burada yaşayan çok kadın var. Demekki var böyle bir şey emin olamadım. Allah tez zamanda sana da bir evlat nasip etsin.
Tşk ederim cnm çok sağol Allahımda herkesin evlatlarını bağışlasın :nazar:

Ben yaşamadım ama doğruluğuna da kafa yormadım..

Olsa noolur,olmasa ne..

ya benımde aetime 4-5 gün var pazartesi akşamından beri pembe kahve karışık kanam ageliyo inşallah adet olmam. hayırlısı nedir bende çözemedim

Back
X