Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa duymanuza şaşırdım açıkçası2 hamileliğimde de böyle bir şey yaşamadım. Hatta ilk buradan duydum.
Aslında bu ay adetim çok gario oldu normaldede çok düzenli sayılmaz eylük 1de oldum 1 gün fakat söktürücü ile daha sonra 18 eylülde 4 5 gün oldum ve bitiminden 2 gün sonra bi leke geldi kalanlardır dedim aldırmadım e şimdide bugün geldiTabii ki var. Implantasyon kanamasi ya da nidasyon kanamasi diye aratirsan bulursun. Herkeste olmaz,o ayri. Ayrica genellikle beklenen adet tarihinden bir hafta once olur.
İnşallah vardır canım. Etrafımdaki insanlardan da duymadım ama burada yaşayan çok kadın var. Demekki var böyle bir şey emin olamadım. Allah tez zamanda sana da bir evlat nasip etsin.İlk defa duymanuza şaşırdım açıkçası
Zaten daha önceki dış gebeliktede kanamam oldu ondan korkuyoruminş tersidir yani bebiş vardır diyorum bu sefer devamı yok kanamanın şuan zateb kahverengi hafif kırmızıydı
Tşk ederim cnm çok sağol Allahımda herkesin evlatlarını bağışlasınİnşallah vardır canım. Etrafımdaki insanlardan da duymadım ama burada yaşayan çok kadın var. Demekki var böyle bir şey emin olamadım. Allah tez zamanda sana da bir evlat nasip etsin.
Öylemi dersiniz
Yoksa aksinimi iddia edersiniz ??
benim doktorumda aynı şeyi söyledi "yerleşme kanaması yoktur her türlü kanama risktir" demiştiBence de öyle bir şey yok. Ben de 8 haftalikken yaşadım. Hamilelikte her kanama risktir ne yazık ki
Senin doktorunla görüşmek isterdim nilimeli :)benim doktorumda aynı şeyi söyledi "yerleşme kanaması yoktur her türlü kanama risktir" demişti