yerleşme kanaması diye birşey yokmuş :/???

Başka seylerle kafanı dağıt sadece yumurtlama günlerini takip et onun haricinde kafana takma ve sakın kötü düşünme
Sözlerinizi dikkate alıcam mutlaka çok tşk ederimm düzensiz adet olmam gerçekten çok sıkıcı bi durum ama ablamda 7 ay adet olmadığı günler olurdu ve doktorlar senin çocuğun olmaz demişlerdi ablama hangi doktora gitse hepside aynı şeyi söyledi evlendi 4 yıl sonra düşük oldu ardından 2 3 ay sonra kızı oldu :) şimdi inşş vi melek daha gelicek Allahın izniyle yolda
Birde şunu belirtmek istiyorum aklıma gelmişken ben doğum kontrol hapı hiç ama hiç kullanmadım ablam kullanıyodu

Sözlerinizi dikkate alıcam mutlaka çok tşk ederimm düzensiz adet olmam gerçekten çok sıkıcı bi durum ama ablamda 7 ay adet olmadığı günler olurdu ve doktorlar senin çocuğun olmaz demişlerdi ablama hangi doktora gitse hepside aynı şeyi söyledi evlendi 4 yıl sonra düşük oldu ardından 2 3 ay sonra kızı oldu :) şimdi inşş vi melek daha gelicek Allahın izniyle yolda
Birde şunu belirtmek istiyorum aklıma gelmişken ben doğum kontrol hapı hiç ama hiç kullanmadım ablam kullanıyodu

Doğum kontrol hapının hiç bir zararı yok . Ben doktora sormuştum.sen kısırlık testi yaptırdın mı da doğum kontrol hapının sana kısırlık yaptığını düşünüyorsun hiç bir zararı yok demişti.

benim hep kanamalarım gecikir. çoğu zaman 10gün gecikir. şimdi ikinci bebeğime hamileyimç hormon değerlerin normalse. gecikmeler problem değil merak etme.
ayrıca ben de 2 gün önce kanama yaşadım 7. haftanın içindeyim. kanama ama kahverengi akıntı gibi. doktor progestan verdi. ultrasonla baktı bebek kesesi çevresinde kanama yok ama progestanı bitir kendini yorma dedi. bu yerleşme kanaması değildir herhalde. galiba bizde genetik bu annem hamile iken tam adet zamanı kanaması olmuş o yüzden hamile kaldığını anlamamış. anladığında 8 haftalık hamileymiş. neredeyse hamileliği boyunca kahverengi akıntısı olmuş. ablamda da kanama oldu. benim ilk hamileliğimde de oldu. biraz istirahat ve dikkat etmek gerekli ama fazla da üzülmemek lazım. stresten kanamamız artar Allah korusun.

Back
X