Yerleşme Kanaması ? Dushaston kullanı mi?

prometheus261

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2024
4
0
6
34
Merhabalar, 2,5 yıllik evliyim korunmasız ilişki olmasına rağmen hiç gebelik oluşmadı. Farklı doktorlar ve boş tedavilerle geçti iki buçuk yılım. En sonunda iyi doktora denk geldim. 1. Rahminde polip varmiş gebeliğe engel dedi onu aldı.
2. Rahim ağzında iltahapli bir yara oluşmuş zaten rahminden içeriye sperm geçişi yokmuş. Ona da dondurma işlemi yaptı. Sonrasında doğal gebelik elde etmek için bana femera ve duphaston verdi. Bu ilaçları kullanımının ikinci ayındayım.ilk ay tam günümde regl oldum. İkinci ay ise yani bu ay döngünün 14. günümde kasıklarımda aşırı bir ağrı oldu öyle ki popomun üzerine dahi oturamıyordum. Ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı. Bir gün önce ve 1 gün sonra beraberlik yaşamıştık. 10 gün sonra regl tarihime 6 gün varken lekelenme başladı çok hafif.Kahverengi renkte. Ben de ogün erken gebelik testi yaptım negatif çikti ertesi gün tekrar yaptım yine negatif çıktı. Lekelenme Kerim hala devam ediyor. Muhtemel regl tarihime 1gün var. iki gündür sabahları midemde ekşime var. Doktoruma anlattiğımda duphastodan da olabilir tutunma kanaması da olabilir dedi. Benimle aynı durumu yşayan var mı? Ya da bu konuda bilgisi olan yazarsa çok sevinirim teşekkürler 😊

Back