Yerleşme kanaması fotoğraftaki gibimi bakabilirmisiniz

aypee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2021
128
11
48
Görsel için kusura bakmayın lütfen 🙏🏻 Adetime 5 gün var takvime göre yerleşme kanaması böyle bişey mi resimde çok anlaşılmıyor açık kahverengi dün çok açık pembe peçeteye bulaştı çamaşıra gelen bişey yok sadece peçetede böyle bişey mi oluyo?

Son düzenleme:
Doktorunuza atin bu pecetenizi lütfen bıktik burda artık bunları görmekten
Fotoğraflı olduğu belirtmişim hanım efendi bakmayın o zaman allah allah ne duyar kastınız bugün ya bi özel durumum var aynı şeyleri yaşamış olan hem cinslerimden destek istiyorum ne var bunda ona görede doktora gidicem zaten!!!

Fotoğraflı olduğu belirtmişim hanım efendi bakmayın o zaman allah allah ne duyar kastınız bugün ya bi özel durumum var aynı şeyleri yaşamış olan hem cinslerimden destek istiyorum ne var bunda ona görede doktora gidicem zaten!!!
Buraya yazcaginiz kadar doktora gidebilirsiniz iste sorun burda burdakiler doktor degil sanirim

Böyle biseyi paylaşmak nasil bu kadar masum geliyor size.bide bakmayın o zaman diyorsunuz.unlemler felan. Hayret biseysiniz yaa.

Görsel için kusura bakmayın lütfen 🙏🏻 Adetime 5 gün var takvime göre yerleşme kanaması böyle bişey mi resimde çok anlaşılmıyor açık kahverengi dün çok açık pembe peçeteye bulaştı çamaşıra gelen bişey yok sadece peçetede böyle bişey mi oluyo?

:ruh::ruh:

Doktor olmadığının farkındayımda fotoğraflı olduğunu bilmenize rağmen bakan sizsiniz meraklı olmayın bu kadar o halde
''Adult ( 18+ ) içerik veya dosya yayınlamak yasaktır.''

Kaynak: Şartlar ve kurallar

resimli diye uyarıda bulunmanız bir şeyi değiştirmiyor,daha önce yöneticiler de açıklama yaptı bu konuyla ilgili, bu tarz görseller yüklemek yasak.

bu da Mune Mune hanımın aynı sizin gibi bize kızan bir üyeye yaptığı yorum:

1626471364690.png

yeterince anlaşılır olmuştur herhalde??

Ben bu uygulamayı sürekli kullanan biri değilim yasakları bilmiyodum ki birinin paylaştığını gördükten sonra sorulabiliyor diye düşündüm o yüzden paylaştım. Bende meraklı değilim tabiki paylaşmaya ilk defa yaşadığım bişey gebe kalmaya çalışıyorum bir şeyi yorumlarkende hem cinlerimden destek almak istedim bu platformda. Bilseydim yasak olduğunu asla paylaşmazdm. Yorum yapan kişiler kötünyorumlar yapmak yerine yasak olduğunu düzgün bir dilde ifade etseydi bende özrümü dileyip kaldırırdım hemen.

Kaset test al yap canım çıkar gebelik varsa eğer yerleşme kanamasıysa mutlaka çıkar sabah ilk idrarla dene
Yerleşme kanamasından sonr hemen pozitife dönüyor öyle mi? Tüh ben de bi 4/5 gün önce yaşadım sandım🤦🏻‍♀️ Regl ye 5 gün var ama daha

Yerleşme kanamasından sonr hemen pozitife dönüyor öyle mi? Tüh ben de bi 4/5 gün önce yaşadım sandım🤦🏻‍♀️ Regl ye 5 gün var ama daha
Olsun canım yaşadığın yerleşme kanamasıysa mutlaka çıkar 4-5 gün olsada cikar

Back
X