Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraflı olduğu belirtmişim hanım efendi bakmayın o zaman allah allah ne duyar kastınız bugün ya bi özel durumum var aynı şeyleri yaşamış olan hem cinslerimden destek istiyorum ne var bunda ona görede doktora gidicem zaten!!!Doktorunuza atin bu pecetenizi lütfen bıktik burda artık bunları görmekten
Buraya yazcaginiz kadar doktora gidebilirsiniz iste sorun burda burdakiler doktor degil sanirimFotoğraflı olduğu belirtmişim hanım efendi bakmayın o zaman allah allah ne duyar kastınız bugün ya bi özel durumum var aynı şeyleri yaşamış olan hem cinslerimden destek istiyorum ne var bunda ona görede doktora gidicem zaten!!!
Böyle biseyi paylaşmak nasil bu kadar masum geliyor size.bide bakmayın o zaman diyorsunuz.unlemler felan. Hayret biseysiniz yaa.Fotoğraflı olduğu belirtmişim hanım efendi bakmayın o zaman allah allah ne duyar kastınız bugün ya bi özel durumum var aynı şeyleri yaşamış olan hem cinslerimden destek istiyorum ne var bunda ona görede doktora gidicem zaten!!!
Doktor olmadığının farkındayımda fotoğraflı olduğunu bilmenize rağmen bakan sizsiniz meraklı olmayın bu kadar o haldeBuraya yazcaginiz kadar doktora gidebilirsiniz iste sorun burda burdakiler doktor degil sanirim
Görsel için kusura bakmayın lütfenAdetime 5 gün var takvime göre yerleşme kanaması böyle bişey mi resimde çok anlaşılmıyor açık kahverengi dün çok açık pembe peçeteye bulaştı çamaşıra gelen bişey yok sadece peçetede böyle bişey mi oluyo?
Siz bence boş konuşanlar klübüne gidinBu kadar teşhirci olmasanız![]()
Kurucusu siz misiniz?Siz bence boş konuşanlar klübüne gidin
''Adult ( 18+ ) içerik veya dosya yayınlamak yasaktır.''Doktor olmadığının farkındayımda fotoğraflı olduğunu bilmenize rağmen bakan sizsiniz meraklı olmayın bu kadar o halde
Ne kadar ayıp ya bakma görme. Cık git başlıktan ozaman. Yardıma ihtiyacı vsr ki yazmısDoktorunuza atin bu pecetenizi lütfen bıktik burda artık bunları görmekten
Şok şükür biri beni anladıNe kadar ayıp ya bakma görme. Cık git başlıktan ozaman. Yardıma ihtiyacı vsr ki yazmıs
Kaset test al yap canım çıkar gebelik varsa eğer yerleşme kanamasıysa mutlaka çıkar sabah ilk idrarla deneŞok şükür biri beni anladı![]()
Yerleşme kanamasından sonr hemen pozitife dönüyor öyle mi? Tüh ben de bi 4/5 gün önce yaşadım sandımKaset test al yap canım çıkar gebelik varsa eğer yerleşme kanamasıysa mutlaka çıkar sabah ilk idrarla dene
Olsun canım yaşadığın yerleşme kanamasıysa mutlaka çıkar 4-5 gün olsada cikarYerleşme kanamasından sonr hemen pozitife dönüyor öyle mi? Tüh ben de bi 4/5 gün önce yaşadım sandımRegl ye 5 gün var ama daha