Canim oluyor oyle bu sayfa giren insanlar hep bi derman bi umut arayan insanlar evet doktor diyoruz ama bazen doktorlarin bilmedigini bizler yeri geliyor tahmin uretiyoruz tabiki hersey ustasindan ogrenmek gerek bizlerde biliyoruz doktora sormamizi ama biz o an bisey yasandiginda telas ediyoruz acaba acaba diye diye doktorumuza yazdigimizda gun gelir saatler sonra sorumuzun cevabini aliyoruz o yuzden demem o ki bilgilendirmek bilgilenmek kadar guzel bisey yoktur arkadaslar hanimefendi bilseydi paylasmazdi yasak oldugunu zaten ..
O yuzden buraya girip aklindaki soru isaretleri oldugu icin sorusuna cevap arayanlari kirmayin
Eger bi bilginiz varsa sadece bilgi paylasin
Kirmayin buradaki arkadaslari
Sana gelince guzel kardesim suan senin yasadigin durumu bende yasiyorum bende pko var dogal olarak reglmin gunu geciyor normalde adet olmadan sancilanirdim bel agrisi yasardim ama bu sabah uyandigim sadece pecete gelen pembemsi leke oldu ama ilerleyen saatlerde birazcik daha yogunlasti suan bisey yok bende merak ediyorum yerlesme kanamasi nasil oluyor
Yerlesme kanamasi olunca sanci falan oluyormu bende dedigim gibi eger yerlesme kanamasiysa bu ve eger gec dollenme olduysa bende hic sanci olmadi sizde sanci oldu mu peki