Yerleşme kanaması hakkında bilgi

Dykdyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
2.535
2.411
133
34
Merhaba kızlarrr adetime 15 gün var bugün eşimle ilişkiye girdikten birkaç saat sonra kanamam oldu. Yumurtlama haftamdayım ve bebek düşündüğümüz için gün aşırı ilişki yaşıyoruz. Bugün yaşadığım kanama yerleşme kanaması olabilirmi ?

Yerleşme kanamasi adetten bir iki gün önce ya da adet gecikince olur cnm senin ki yumurtlama habercisi bazı kadinlar yumurtlarken küçük bi kanama geçirir bu normaldir sen daha yeni yumurtluyosun cnm ilişkiye girin şansınız yuksek

Arkadaşlar adetim 10 gün gecikince kan testi idrar testi yaptım sonuç olumsuz çıktı. 14.gün kahve rengiyle başlayan halen kopkoyu kırmızı demeye dilim varmıyor kahvem si regl basladi. Bu süreçte kasik ağrısı zaman zaman göğüste batma bazen mide bulantısı oluyor ayrıca karnımın alt kısmında da ağrı oluyor. Adet sancısı diyebileceğim bir ağrı yok. Lütfen bu durumu degerlendirebilir mısınız. Hamilelik ihtimali var mi?

Aaa öylemiii bunu ilk defa duydum canım bende telefonda bi uygulama kullanıyorım yumurtlama takvimi nekadar doğrudur bilmiyorım ama ona göre takip ediyorum bu haftada yumurtlama haftam kafam karıştı bu kanamayı görünce bayada korktumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…