Yerleşme Kanaması Hakkında

aetos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
230
160
53
43
Arkadaşlar Merhaba
Yerleşme kanaması yaşayanlar yaşadıklarını paylaşabilir mi?
Ben de bir şeyler yaşıyorum ancak ayırt edemiyorum regl mi oldum yoksa yerlesme kanaması mı diye.
Aşılama yaptırdım
12. Gün 6.9
14. Gün 17
Çıktı sonuçlarım.
Ve betanin 17 çıktığı gün (dün) kahverengi akıntı gibi oldu. Ancak peçeteye sildikce geldi. Bugun hafif pembe kırmızı arasi bir renge döndü. Yarin yine test verip doktorla görüşeceğim ama yarına kadar fikirlerinize ihtiyacım var.

Arkadaşlar Merhaba
Ben de bir şeyler yaşıyorum ancak ayırt edemiyorum regl mi oldum yoksa yerlesme kanaması mı diye.
Aşılama yaptırdım
12. Gün 6.9
14. Gün 17
Çıktı sonuçlarım.
Ve betanin 17 çıktığı gün (dün) kahverengi akıntı gibi oldu. Ancak peçeteye sildikce geldi. Bugun hafif pembe kırmızı arasi bir renge döndü. Yarin yine test verip doktorla görüşeceğim ama yarına kadar fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben tüp bebek denemesinde yasıyorum suan acık pembe basladı koyu kahverengi oldu sonra iğne yaptılar kalcadan

Kusura bakmayın cok soru sordum ama regl olacakmissiniz gibi sanci oldu mu yoksa sancısız bir süreç miydi?
Benim 7.8. Gün cok kasıklarım ve sol bacagım ağrıdı 9.10.11 belim ağrıdı hala ağrıyor adetimdede cok ağrıyodu

Arkadaşlar Merhaba
Aşılama yaptırdım
12. Gün 6.9
14. Gün 17
Çıktı sonuçlarım.
Merhaba bende bu konuda sıkıntı yaşıyorum anlayamadım yerleşme mi adet mi hiç bilmiyorum?
Siz bu süreç ne yaptınız anlatır mısınız?
Umarım bebeğiniz sizinle.

Merhaba bende bu konuda sıkıntı yaşıyorum anlayamadım yerleşme mi adet mi hiç bilmiyorum?
Siz bu süreç ne yaptınız anlatır mısınız?
Umarım bebeğiniz sizinle.
Maalesef benim yerleşme kanaması olabilir mi acaba dedigim sey regl kanamasinin baslangiciymis kimyasal oldu

Bende beklemede olanlardanım 24 dü değerim lekelenme günü 3gün tek sefer geldi kesildi asla agrım olmadı haftaya doktora gidicem bidaha kan yapmadım

Back
X