Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akintilarin başka bir sebebi var miydi, usutme vb.Cnm ben hamile kaldigimda olmamişti. Ama her kanamayida yerlesmeye yormak sacma biraz. Mesela bende regle 6 gun kala 2 ay ust uste pembe kahve akinti leke gibi olmustu ama hamile degildim
Canım sende çikolata kisti denilen kist oluşmuş olabilşr tehlikeli değillerdir adet ile birlikte temizlenirler geneledeCnm ben hamile kaldigimda olmamişti. Ama her kanamayida yerlesmeye yormak sacma biraz. Mesela bende regle 6 gun kala 2 ay ust uste pembe kahve akinti leke gibi olmustu ama hamile degildim
Canım sende çikolata kisti denilen kist oluşmuş olabilşr tehlikeli değillerdir adet ile birlikte temizlenirler genelede
Akintilarin başka bir sebebi var miydi, usutme vb.
Tekrar olırsan her ihtimale karşı görün vi doktora3 ay once olmustu bunlar cnm ama hic umitlenmemistim acaba yerlesme kanamasimi diye
Bende de oluyordu senede bir ya da iki kere felan bir tanesinde çok ağrım olunca doktora gitmiştim3 ay once olmustu bunlar cnm ama hic umitlenmemistim acaba yerlesme kanamasimi diye
Bende de oluyordu senede bir ya da iki kere felan bir tanesinde çok ağrım olunca doktora gitmiştim
Tekrar olursan doktora git sebebini bul canım ne olur ne olmaz herşey olabilir sonuçta normal deyip geçme ama olur muYani normal bu lekeler falan. Ama leke seklinde adet olsam noluuo derim yani
Tekrar olursan doktora git sebebini bul canım ne olur ne olmaz herşey olabilir sonuçta normal deyip geçme ama olur mu
her hamilelikte olmuyor sanıyorum,.Benim olmuştu. Adetime 3 gün kala.Yoğun kahverengi (daha önce hiç ama hiç olmayan bir şey bende) bir akıntı, üstüne 2 gün damla damla lekelenme şeklinde.Kizlarr özellikle bebis bekleyen anneler tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Yerlesme kanaması yaşadınız mı? Yasadiysaniz ne zamana denk geldi kanama?
çikolata kisti adetle temizlenmez tedavi gerektirirCanım sende çikolata kisti denilen kist oluşmuş olabilşr tehlikeli değillerdir adet ile birlikte temizlenirler genelede
bende hiç olmadıKizlarr özellikle bebis bekleyen anneler tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Yerlesme kanaması yaşadınız mı? Yasadiysaniz ne zamana denk geldi kanama?
Ben gebeliği düşünmeye başladığım ilk ay gördüm açık pembe bi lekelenme bir defaya mahsus 3.ay hamile kaldım kaldıktan sonrada 6.haftada aynı lekelenmeyi bir defaya mahsus gördüm tecrübeli arkadaşlarıma sordum 10 kişide 4 ü yaşamış bunu ben doktora gitmediim ama gitmekte fayda var Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasınGördügum kadariyla genel olarak kanama yasanmamis cevaplariniz icin teşekkürler kizlar inşallah hepimiz en kisa surede hamis oluruz