Yerleşme kanaması her gebelikte olur mu?

Mavisareg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
346
201
33
Kizlarr özellikle bebis bekleyen anneler tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Yerlesme kanaması yaşadınız mı? Yasadiysaniz ne zamana denk geldi kanama?

Cnm ben hamile kaldigimda olmamişti. Ama her kanamayida yerlesmeye yormak sacma biraz. Mesela bende regle 6 gun kala 2 ay ust uste pembe kahve akinti leke gibi olmustu ama hamile degildim

Cnm ben hamile kaldigimda olmamişti. Ama her kanamayida yerlesmeye yormak sacma biraz. Mesela bende regle 6 gun kala 2 ay ust uste pembe kahve akinti leke gibi olmustu ama hamile degildim
Akintilarin başka bir sebebi var miydi, usutme vb.

Yerleşme kanaması her gebe de görünen birşey değil 4 haftalık ilen de olabilir 7 haftalıı iken de tahmini olarak ama gebelikte her kanama dikkate alınmalıdır kanama ile görünen ağrı veya başka belirtiler varsa doktora gidilmeli

Canım sende çikolata kisti denilen kist oluşmuş olabilşr tehlikeli değillerdir adet ile birlikte temizlenirler genelede

Akintilarin başka bir sebebi var miydi, usutme vb.

Bilmiyorum ustunde durmadim bi ara yine olmustu ilk evlendigimde yumurtlama gunumdu galiba onda. Sonra adete yakin olunca ustunde durmadim ama yumurtaliklarim cok agriyordu usutme agrisi gibiydi zaten. Usutmeden olabilir zaten akintimda damar gbi vardi kan sonraki 2 gun kahve pembe geldi durdu sonra adet akintilarim basladi

Kizlarr özellikle bebis bekleyen anneler tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Yerlesme kanaması yaşadınız mı? Yasadiysaniz ne zamana denk geldi kanama?
her hamilelikte olmuyor sanıyorum,.Benim olmuştu. Adetime 3 gün kala.Yoğun kahverengi (daha önce hiç ama hiç olmayan bir şey bende) bir akıntı, üstüne 2 gün damla damla lekelenme şeklinde.

Gördügum kadariyla genel olarak kanama yasanmamis cevaplariniz icin teşekkürler kizlar inşallah hepimiz en kisa surede hamis oluruz

Ben Allaha şükür hamilelik boyunca kanama falan yaşamadım

Gördügum kadariyla genel olarak kanama yasanmamis cevaplariniz icin teşekkürler kizlar inşallah hepimiz en kisa surede hamis oluruz
Ben gebeliği düşünmeye başladığım ilk ay gördüm açık pembe bi lekelenme bir defaya mahsus 3.ay hamile kaldım kaldıktan sonrada 6.haftada aynı lekelenmeyi bir defaya mahsus gördüm tecrübeli arkadaşlarıma sordum 10 kişide 4 ü yaşamış bunu ben doktora gitmediim ama gitmekte fayda var Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın:anneadayı:

Back
X