Yerleşme kanaması kahverengi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Naksuu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Naksuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
32
En iyi cevaplar
1
6
1
Arkadaşlar adetime 8 gün var ve bugün sabahtan beridir kahverengi akıntı oluyor herhangi bir ağrı yok ne olabilir 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım. Hamilelik belirtisi olabilir mi

Arkadaşlar adetime 8 gün var ve bugün sabahtan beridir kahverengi akıntı oluyor herhangi bir ağrı yok ne olabilir 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım. Hamilelik belirtisi olabilir mi
Canım benim regl günüm 20 ağustostu 8 Ağustosta iki damla kahverengi leke gelmişti şuan 6+2 deyiz inşallah hamilesindir

Ben de adetime 8 gün kala falan yaşadım yerleşme kanamasını. Bir gün içinde oldu oldu geçti diğer gün bidaha olmadı. Kahverengi ve pembe şekilde oldu benimki. Yani olabilir tabi belli olmaz istiyorsanız umarım vardır

Siz nasıl öğrenmiştiniz kan mı verdiniz

Siz nasıl öğrenmiştiniz kan mı verdiniz
Bel ağrım vardı yoğun şekilde rahmimde batma, sancı yaşıyordum bi tuhaflık olduğunu hissettim adetime 2 gün kala test yaptım pozitif çıktı zaten bebek için uğraşıyordum bi süredir diğer gün de emin olmak için kan verdim 134 çıkmıştı betam

Anladım biraz daha beklemede kalayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…