Yerleşme kanaması mi acaba

Prensesprens

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
5
0
1
29
Merhaba 8 aylık bebeğm var eşim sprial taktrmama izin vermyr kendimde korunmuyor sezeryan doğum ile doğum yaptım mecbur 41 haftalıkken gelmeynce mecbur aldılar. Adetime 5 gün var doğumdan sonra düzene girdj normalde pcosdum hane kaldım doğumdan sonra düzene girdi . Geçen hafta 26-27-28 Hazran'da brlktlk oldu. Reglima 5 gün var tahmini ve sızıntı gibi çizgi çizgi koyu renk lekeler var görsel atiliyormu buraya isterseniz gondereblrm yeni üye oldum çünkü yanlış bişi yapmak istemiyorum ama lekelenme olduğu halde hissetmedim aktığını. Midem aşırı bulanık uykuluyum sürekli sanki iş yapmista yorulmuş gibiyim ilk gebeligimde o şekilde değildim acaba diyorum varmidirki lütfen bişi demedim bazen insanlar çok kırıcı oluyor sadece bu şekilde yerleşme kanaması yaşayan varmı 3 gün önce test yaptım negatifti. Dünde lekeler geldi

Yani olabilir tabiki ama imkaniniz varsa kan tahlili yaptirin kesin sonuç alirsiniz.kaset testlerde bazen degerler dusuk oldugu icinde eger hamilelik varsa cikmiyor.

Bende bir kaç gündür lekelenme görüyorum adetim gecikmedi ama adet gibi de değil benim adetlerim böyle leke tarzı olmaz ilk hamileliğimde de leke olmuştu öyle öğrenmiştim biraz şüphelendm var mı diye ama yinede fazla umutlanmak istemiyorum

Yani olabilir tabiki ama imkaniniz varsa kan tahlili yaptirin kesin sonuç alirsiniz.kaset testlerde bazen degerler dusuk oldugu icinde eger hamilelik varsa cikmiyor
Cikarmiki acaba düzensiz regl vardı ilk gebelgmde baş dönmesinden anlamıştım bu farklı sanki varsada erken gebelk testnde cikarmiki regl sökülmedi diye düşünüyorum ama. Yerleşme kanamasına çok benziyor resim atanlar var buraya ama herkesin hassasiyeti farklı olduğu için istiyen olursa sadece lekenin resmini gondercem çünkü hiç bilmiyorum . Psikolojim bozuldu vallahi kan testinede tek gidememki herşey karman corman oldu vallaha

Bende ilk gebelgmde deprem oluyor diye bagirmistim bana delimisin dediler megersem hamileymistim 2 aylıkken lekendim şiddetli regl ağrısı gibi ağrı vardı. Bu hemen çizgi çizgi lekeler var senin lekelenmelern nasl acaba ? Resm göndermek istiyorum valla lekelerin tiskinc durmuyor sadece kahverengi boya gibi dışarıda çıkamıyorum ki evin caddeye çok uzak

İlk bebeği iz kaç aylık

Adet kanı gibi yoğun değil canım o yüzden dikkatimi çekti resim paylaşmak yasak diye biliyorum canm ama adetinden farklıysa dediğim gibi anlarsın sende

Degerleriniz dusukse erken gebelikte testinde de cikmayabilir.Allah gonlunuze göre versin nasil istiyorsaniz öyle olsun insallah

Hamile olabilir miyim? Kızlar ne diyorsunuz ilk bebeğimi hiç unutamıyorum daha minicikti hiç görmedim dokunamadm ama çok sevdim onu o benim ilk heyecanımdı tekrar o güzel duyguyu Allahım nasip eder inşallah kafam çok karışık bilemiyorum

Canım ne durumdasın ne yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…