- 1 Eylül 2023
- 2.503
- 632
- 43
- 27
- Konu Sahibi nisanurs98
-
1.7 yukselebilir bir deger olabilir umarim hamilesinizdirKızlar merhaba 9 Eylül de adet olmam gerekiyordu olmadım 1 gün gecikti , bugün çok açık renkte lekelenme gelmeye başladı böyle akıntı kıvamında ve ince bir ağrı ile , az az geliyor sizce yerleşme kanaması olabilir mi ? Adetten bir gün önce 1.7 çıkmıştı değer ama emin olamadım 1 gün gecikince ??
Olabilir tabi sonuçta 0 çıkmamış, takipte kalın inşallah gebeliktirKızlar merhaba 9 Eylül de adet olmam gerekiyordu olmadım 1 gün gecikti , bugün çok açık renkte lekelenme gelmeye başladı böyle akıntı kıvamında ve ince bir ağrı ile , az az geliyor sizce yerleşme kanaması olabilir mi ? Adetten bir gün önce 1.7 çıkmıştı değer ama emin olamadım 1 gün gecikince ??
Nasıl anlıcam peki1.7 yukselebilir bir deger olabilir umarim hamilesinizdir
2 güne bir gidip sağlık ocağına kan verebilirsiniz ya da hastaneye artık nereye gidiyorsanız ..Nasıl anlıcam peki
Kimileri adet gibi de olabiliyormuş , nerden anlıcam peki ? Ağrısız bir şekilde geliyor , rengi nasıl olmalı ne kadar gelmeli bunlar kişiden kişiye değişiyor mu acaba ? Kafam karıştı , normalde adetim aşırı ağrılı olurGeç döllenme olabilir iki üç gün daha bekleyin eğer adet olmazsanız tekrar kan verin ya da evde gebelik testi yapın bence
Tamam çok teşekkür ederim kafamı karıştırdı gerçekten2 güne bir gidip sağlık ocağına kan verebilirsiniz ya da hastaneye artık nereye gidiyorsanız ..
Nerden anlıcam peki ?Olabilir tabi sonuçta 0 çıkmamış, takipte kalın inşallah gebeliktir
Tekrar kan verebilirsinNasıl anlıcam peki
Tamam çok teşekkür ederimTekrar kan verebilirsin
yerlesme kanaması pembe renk ya da kahverengi olur ve kısa sürer bir gün gibi. Çok az gelir bir de lekelenme gibi.Kimileri adet gibi de olabiliyormuş , nerden anlıcam peki ? Ağrısız bir şekilde geliyor , rengi nasıl olmalı ne kadar gelmeli bunlar kişiden kişiye değişiyor mu acaba ? Kafam karıştı , normalde adetim aşırı ağrılı olur
Anladım bakalım ne benim ki bende merak ediyorum inanınyerlesme kanaması pembe renk ya da kahverengi olur ve kısa sürer bir gün gibi. Çok az gelir bir de lekelenme gibi.
Bende şu an aynı durumdayım. Sizin sonuç ne oldu acabaAnladım bakalım ne benim ki bende merak ediyorum inanın
Benim de geçen ay 1 gün gecikmeyle kan testi yaptım 1.22 değer çıktı. Ertesi günü adetim başladı. 5 in altındaki değerlerin yükselmesi pek mümkün olmuyor demişti doktorKızlar merhaba 9 Eylül de adet olmam gerekiyordu olmadım 1 gün gecikti , bugün çok açık renkte lekelenme gelmeye başladı böyle akıntı kıvamında ve ince bir ağrı ile , az az geliyor sizce yerleşme kanaması olabilir mi ? Adetten bir gün önce 1.7 çıkmıştı değer ama emin olamadım 1 gün gecikince ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?