YERLEŞME KANAMASI MI ACABA ???

nisanurs98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
2.503
632
43
27
Kızlar merhaba 9 Eylül de adet olmam gerekiyordu olmadım 1 gün gecikti , bugün çok açık renkte lekelenme gelmeye başladı böyle akıntı kıvamında ve ince bir ağrı ile , az az geliyor sizce yerleşme kanaması olabilir mi ? Adetten bir gün önce 1.7 çıkmıştı değer ama emin olamadım 1 gün gecikince ??

1.7 yukselebilir bir deger olabilir umarim hamilesinizdir

Geç döllenme olabilir iki üç gün daha bekleyin eğer adet olmazsanız tekrar kan verin ya da evde gebelik testi yapın bence

Olabilir tabi sonuçta 0 çıkmamış, takipte kalın inşallah gebeliktir

Geç döllenme olabilir iki üç gün daha bekleyin eğer adet olmazsanız tekrar kan verin ya da evde gebelik testi yapın bence
Kimileri adet gibi de olabiliyormuş , nerden anlıcam peki ? Ağrısız bir şekilde geliyor , rengi nasıl olmalı ne kadar gelmeli bunlar kişiden kişiye değişiyor mu acaba ? Kafam karıştı , normalde adetim aşırı ağrılı olur

yerlesme kanaması pembe renk ya da kahverengi olur ve kısa sürer bir gün gibi. Çok az gelir bir de lekelenme gibi.

Benim de geçen ay 1 gün gecikmeyle kan testi yaptım 1.22 değer çıktı. Ertesi günü adetim başladı. 5 in altındaki değerlerin yükselmesi pek mümkün olmuyor demişti doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…