Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gitmedinizmi ?Merhaba regl den iki gün önce test yaptm pozitif çıktı iki çizgi de çok beliydi bi gün sonra pembemsi akıntılı bi kanama oldu gün gün az az geldi 5 gün sürdü yerleşme kanama olabilirm mi Ekim 17 de test yapmıştım silik çıktı Ekim 25 regl günüm
Kanama hamileligin ilk zamanlarda ola biliyor doktor duşuk önleyici ilaçlar yaziyor kesiliyor kanama.Yada yerleşme ola bilir kontrole gidin.Merhaba regl den iki gün önce test yaptm pozitif çıktı iki çizgi de çok beliydi bi gün sonra pembemsi akıntılı bi kanama oldu gün gün az az geldi 5 gün sürdü yerleşme kanama olabilirm mi Ekim 17 de test yapmıştım silik çıktı Ekim 25 regl günüm
HayırDoktora gitmedinizmi ?
Riskli bi durum olabilir doktora gorunmeniz gerek kan testi yapmadinizmi ? Ne kadar uzun zaman gecmis valla bravo ben olsam asla duramazdim
Hayır yaptrmadım yaşın küçük devlet hastanesine gidemiyorumRiskli bi durum olabilir doktora gorunmeniz gerek kan testi yapmadinizmi ? Ne kadar uzun zaman gecmis valla bravo ben olsam asla duramazdim
Kac yasindasin ?Hayır yaptrmadım yaşın küçük devlet hastanesine gidemiyorum
Hayır yaptırmadımRiskli bi durum olabilir doktora gorunmeniz gerek kan testi yapmadinizmi ? Ne kadar uzun zaman gecmis valla bravo ben olsam asla duramazdim
Özel doktora gitsen ? GidemezmisinHayır yaptırmadım
17Kac yasindasin ?
evet özele gideceğimÖzel doktora gitsen ? Gidemezmisin
Ah yavrum ya cok kucuksun kiyamam17
evet özele gideceğim
Nikahın varmı? Ozeldede sorun olabilir bi tanidigimizin basina gelmisti17
evet özele gideceğim
Hayır yok özelde nasıl bşseg başına geldiNikahın varmı? Ozeldede sorun olabilir bi tanidigimizin basina gelmisti
Doktor haber vermişti polise ama kiz 17dende kucukdu yaa nigdeninn bi koyunden bunlar kizlari 14 yasinda evlendiriyolardi hatta burda barinamadilarda o köye göçtüler yenidenHayır yok özelde nasıl bşseg başına geldi
Benim gideceğim yer özel hastane değil özle adam kendine bi odaya is yeri hazırlamış bi ev düşünün ama iş yerinin dışında tabela fln var açık açım konuştum yaşım küçük gidemiyorum polise haberlerle var mı dedim hayır dedi bizim sgk ve devletle alakamız yok dedi o yüzden sorun yok dedi ama hemen kontör olmanız bakmamız lazım dediDoktor haber vermişti polise ama kiz 17dende kucukdu yaa nigdeninn bi koyunden bunlar kizlari 14 yasinda evlendiriyolardi hatta burda barinamadilarda o köye göçtüler yeniden
Evet ama var gibi e varsa da aldırıp veya düşüremez kiYahu kiyamam çok küçüksün. Bebek işini biraz ertele bı kendine gel daha sen çocuksun![]()
Ah be güzelim yaa cok küçüksün yaa keske duraydin biraz . Cokta kucuk evlenmissin kiyamam sen daha cocuksun kiBenim gideceğim yer özel hastane değil özle adam kendine bi odaya is yeri hazırlamış bi ev düşünün ama iş yerinin dışında tabela fln var açık açım konuştum yaşım küçük gidemiyorum polise haberlerle var mı dedim hayır dedi bizim sgk ve devletle alakamız yok dedi o yüzden sorun yok dedi ama hemen kontör olmanız bakmamız lazım dedi
Biz bisey olmazsanıyoruk korunmadık daOnu öncesinde dusunseydiniz keşke.. sizin kararınız, hakkınızda hayirlisi olsun.