Gebeliğe Hazırlık Yerleşme kanaması mı acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mol gebeligi, dış gebeligi duydun mu hiç sana uzun uzun anlatamıcam herşeyi biliyorsan aç googlea da bak. Belki iç kanama geçireceksin niye herkes hamile kalır kalmaz doktora gidiyor, kese var mı diye baktırıyor? Bu forumda yazılanları da mı hiç okumuyorsun? Bir garantisi var mı şuan dış gebelik geçirmediğinin? Seni korkutmak için yazmıyorum aksine uyan uykundan diye yazıyorum
Evet biliyorum oda gebeliği

1 Ay 6 günlük değil canım. Sen eylülde regl bitince iliskiye girmişsin. Ekimde adet görmemişsin onun yerine yerleşme kanaması yaşamışsın. Ve şu an Kasım ayının sonundayiz. Bebeğin kac aylık olduğu hesaplanırken iliskiye girilen tarihlerden itibaren hesaplanıyor. O bebek şu an en az 2 buçuk aylık.
Suan hakverengi akıntım oluyor

Abla nie o zaman 17 yaşında aile izni ile evlenme var
Ya o konuda şöyle bir durum var: Eger ki ailenden birisi ya da herhangi biri nisanlini istismar olayıyla şikayet ederse o zaman suç evet ama şikayet edileceğini sanmam. Vatandaşlık dersinden biliyorum ben de. Hoca bu şekilde söylemişti bize.

Ya o konuda şöyle bir durum var: Eger ki ailenden birisi ya da herhangi biri nisanlini istismar olayıyla şikayet ederse o zaman suç evet ama şikayet edileceğini sanmam. Vatandaşlık dersinden biliyorum ben de. Hoca bu şekilde söylemişti bize.
Hayır şikayet etmezler

Back
X