Yerleşme kanaması mı acabaaa kızlar

nevinsbrsz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
115
33
13
21
Kızlar normalde bugün adet olmam lazım ama olmadım daha henüz bundan 2 gün önce de mide bulantısı ve aşırı mide yanması yaşadım ama şu an öyle bir şey yok bel ağrım var bugün bi iki damla katı da değil sıvı şeklinde pembe mi desem kahverengi mi desem çözemedim akıntı geldi sizce adet mi olcam yoksa yerleşme kanaması mı

Yerleşmesi kanaması adetten 1 hafta önce geliyor diye biliyorum ama geç döllenme olduysa regl tarihine yakın da olabilir ilişki tarihini biliyorsan hesaplayablirsin

Yerleşmesi kanaması adetten 1 hafta önce geliyor diye biliyorum ama geç döllenme olduysa regl tarihine yakın da olabilir ilişki tarihini biliyorsan hesaplayablirsin
Nasıl hesapliycam geçen ay 20 sine adet oldum 5. Günü rahim filmine girdim ovulasyon testi aldım onu kullandım 14.gunu yumurtlama günümü değerlendirdim ve ondan sonra 1 gün yaptık 1 gün yapmadık böyle düzenli ilişkiye girdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…