Yerleşme kanaması mı? Acil bakabilir misiniz?

Nurse99

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
282
181
18
Kızlar adetime 5 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi gördüm ertesi gün yine normal testle yapınca yine silik çizgiyi gördüm ve gidip kan verdim o gün kan sonucum 23 çıktı bugün yine kan verdim beta artışını merak ettiğim için oda 68 çıktı ama akşam kahverengi lekeleme gördüm sizce yerleşme kanaması olabilir mi adete 2 gün kaldı ve korkuyorum ilk gebeliğimde düşükle sonlandı ve onda kanamalarım sürekli devam ediyordu buda böyle olunca korktum lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Bende şuan aynı şeyi yaşıyorum canım .benimde bata 2 gün kaldı betamda bugün baktırdım 75 küsürlü bişeydi .inş yerleşme kanamasıdır bizim için .

Yerleşme kanaması da olabilir , düşük yapıyor da olabilirsiniz. Bu yüzden acile gidin eğer düşükse en azından ilaçlar ile önlenebilir.

Korkmayın lütfen ama eğer düşük ise erken müdahale ile bir çok hamilelik devam edilebiliyor. Acil de progesteron seviyenize bakıp fitil igne falan verirler. Kadin dogum hastanesinin acil bolumune de gidebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…