Yerleşme kanaması mı adet kanaması mı??

Mrvmrr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
56
19
18
29
Selam kızlar kafam çok karışık eşimle uzun zamandır çocuk bekliyoruz rabbimden bugün adetimin 2. Günü olması gerekirken ben dünden beri sadece ara ara azar azar açık pembe leke görüyorum sonra normal akıntıya dönüyor bazen akıntı içinde kılcak damar gibi görüyorum. Sizce adet mi olacağım yerleşme kanaması mı kafam çok karışık

Test yaptınız mi varsa cikar muhtemelen

Aynı durum bendede var adetimin 4.gunu ama lekelenme Kerim var. Adet gibi değil bütün gün böyleydi. Eğer adet olsam şimdiye kadar sökülùrdü diyorum ama çokta umitlenmek istemiyorum. Bu ay bende bekliyordum. Adetim asla gecikmez. Adet kanı değil yani çok tuhaf Allah'ım basip etsin bizlerede

Kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ben 4 yıldır tedavi görüyorum. Bu ay aşılama başlayacaktı pcosluyum adet düzensizliği var. güya takvime göre 1inde adet olmam lazımdı ama takvime hiç uymadı adetim. zaten 1 hafta önceden göğüs aprısı ve gelceği gün de baş ağrısı olurum. 2 gün önce akşamüzeri hafif olarak kahverengi akıntı geldiii. Yerleşme kanaması sanırım çünkü adet kanamasına dönmedi hep leke şeklindeydi. bu sefer tuttumu acaba kendiliğinden delirecem :))))) bir de adet olsa hem anlardım hem belirti yok hadi belirtisiz geldi diyelim o günden beri tertermiz hiç bişey gelmedi yani. Erken gebelik aldım negatif. İntenette kanamadan 4 5 gün sonra kanda çıkar yazıyor. Salı çarşamba gibi kan testi vereyim en iyisi. Sizce hamile olabilir miyimmm

İnşallah hamilesindir sen ve bekleyen herkes inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…