Yerleşme kanaması mi , Adet kanaması mı ???

lorensaw lorensaw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
2
1
86
38
4 Ekimde korunmasız ilişkim gerçeklesti.Postpillone isimli ertesi gün hapı kullandım fakat 40 saat sonra kullandım.adetime 12 gün kala kanama meydana geldi adet kanamasina benzemiyor ancak karindaki sizi hafiften de ağrı var. Bu kanamanın ne olduğunu anlamadim gece de kanamam oldu sabah ta kanamam oldu.Adetim hiç bu kadar erken gelmemişti Sizce bu adet kanaması mi ertesi günü halinden dolayı adet günüm şaşmış olabilir. Yerlesme kanamasi mi Düşük mü yaptım anlayamadım

En iyi cevap
Ertesi gun hapi ara kanama yapabilir duzeninizi bozar cok kullanmamaya calisin. Supheniz varsa test yapin ama kullanim saatleri icinde icmissiniz hapin etkisi diye dusunuyorum.
Ertesi gun hapi ara kanama yapabilir duzeninizi bozar cok kullanmamaya calisin. Supheniz varsa test yapin ama kullanim saatleri icinde icmissiniz hapin etkisi diye dusunuyorum.

En iyi cevap
Cevabiniz oçin teşekkür ederim evet 72 saat içinde bu hapı kullandım. Adet döngümü bozmuş olabilir.

Back