Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey olabilir kimse net birşey diyemez bu konu daKızlar 23 yaşındayım adet günüm düzenlidir fakat adetime 1 hafta var az önce kahverengimsi pembemsi kirli bir leke geldi
Sizce yerleşme kanaması olabilir mi
Bebek istiyoruz umutlanmak istemiyorum![]()
Öğlen saat 2 den beri hafif kahverengi akıntılar varDevamı önemli canım. Ben yerleşme kanamasıyla öğrendim devamı gelmemişti veya az geliyor diye biliyorum. Bir de bildiğim kadarıyla pıhtılı olmuyor yerleşme kanaması
3 günde sürebilir diyorlar bilmiyorumDevamı önemli canım. Ben yerleşme kanamasıyla öğrendim devamı gelmemişti veya az geliyor diye biliyorum. Bir de bildiğim kadarıyla pıhtılı olmuyor yerleşme kanaması
Sizde kanama nasıl oldu ?Adetinize 1 hafta kalması düşündürücü yerleşme kanaması olabilir benim kanama olduğum günün ertesi günü kanda beta hcg 45 çıkmıştı yani gebelik var ve çok başındaydı. İsterseniz kanda baktırıp emin olabilirsiniz
O zaman ben adet görüyorum çünkü adetim gibi kan geliyorAdetime 2 gün kala oldu bir kere peçete ıslayacak şekilde kahverengi oldu bir daha olmadı. Ertesi gün hcg 45 ti
Ama herkesin aynı değil günlerce sürenler var dediğin gibi. Eğer adet olduğundan emin değilsen 2 gün sonra bir test yaparsın inşAllah iyi olurO zaman ben adet görüyorum çünkü adetim gibi kan geliyor
Yaa canım inşallah öyledirKızlar 23 yaşındayım adet günüm düzenlidir fakat adetime 1 hafta var az önce kahverengimsi pembemsi kirli bir leke geldi
Bebek istiyoruz umutlanmak istemiyorum![]()
İnşallah çok sağolAma herkesin aynı değil günlerce sürenler var dediğin gibi. Eğer adet olduğundan emin değilsen 2 gün sonra bir test yaparsın inşAllah iyi olur![]()
Hastaneye gittim muayene oldum herhangi bir problem yok dedi Gebelikle ilgili bir şey söylemedi ben de şahsen adet olduğumu düşünüyorumNe durumdasınız merak ettim. İnşallah güzel haberler alırsınız![]()
Kızlar 23 yaşındayım adet günüm düzenlidir fakat adetime 1 hafta var az önce kahverengimsi pembemsi kirli bir leke geldi
Bebek istiyoruz umutlanmak istemiyorumgebelik mi canım ne oldu