B biraylak Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2022 115 13 28 28 26 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi biraylak #1 adetime daha 3-4 gün var ama bugün regl olmuşum gibi hafiften bir sancı ve minik bi lekelenme olmuş bu nedir anlayamıyorum test yaptım negatif çıktı
adetime daha 3-4 gün var ama bugün regl olmuşum gibi hafiften bir sancı ve minik bi lekelenme olmuş bu nedir anlayamıyorum test yaptım negatif çıktı
gizemliasli Nirvana Pro Üye 14 Ağustos 2018 21.217 En iyi cevaplar 2 80.527 598 26 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi biraylak #2 biraylak .!.: adetime daha 3-4 gün var ama bugün regl olmuşum gibi hafiften bir sancı ve minik bi lekelenme olmuş bu nedir anlayamıyorum test yaptım negatif çıktı Genişletmek için tıkla... 3 güne adet olacaksan normal yani olabilir. Bekle biraz daha
biraylak .!.: adetime daha 3-4 gün var ama bugün regl olmuşum gibi hafiften bir sancı ve minik bi lekelenme olmuş bu nedir anlayamıyorum test yaptım negatif çıktı Genişletmek için tıkla... 3 güne adet olacaksan normal yani olabilir. Bekle biraz daha