Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir . Ne zaman gördün bat kaç gün varMerhaba ;
arkadaşlarım bende pcos var. Haziran ayından beri. Haziran temmuz ayında normal olarak regl oldum. Fakat bu ay sadece peçeteye bulaşan kahverengi akıntı var. Bunun sebebi yerleşme olabilir mi?
Canım tahmini tarihim 3 eylülü gösteriyor. 3 günde kahverengi lekelenmelerim var. Kisttenmi acaba diyorum ama hiç pembe olmadı.Olabilir . Ne zaman gördün bat kaç gün var
Olabilir canım 3 gün önce gorduysen bir test yap Yeni gorduysen 2 3 gün bekle öyle test yap ben de 26 agustosto bir kaç damla kahverengi leke gördüm testte yeni pozitif oluşmaya başladı . Leke yerleşmeyse 2 3 gün sonra HCG artışı oluyor .Canım tahmini tarihim 3 eylülü gösteriyor. 3 günde kahverengi lekelenmelerim var. Kisttenmi acaba diyorum ama hiç pembe olmadı.
İçime su serptin. Allah razı olsun balımOlabilir canım 3 gün önce gorduysen bir test yap Yeni gorduysen 2 3 gün bekle öyle test yap ben de 26 agustosto bir kaç damla kahverengi leke gördüm testte yeni pozitif oluşmaya başladı . Leke yerleşmeyse 2 3 gün sonra HCG artışı oluyor .
Kist bende de var 3 cm ve sol yumurtalığım yok benim kanserden alındı hiç kist bende leke yapmadi . Tabi belki vücuttan vücuda değişebilirCanım tahmini tarihim 3 eylülü gösteriyor. 3 günde kahverengi lekelenmelerim var. Kisttenmi acaba diyorum ama hiç pembe olmadı.
İnşallah canım test yaparsan sonucu buraya at haberdar et. Mutlaka . İnşallah çok güzel haberler alırsınİçime su serptin. Allah razı olsun balımsende sağlıklı sihatli kucağına alırsın inşallah
Evet ilk kez oldu. Normalde afedersiniz öyle gelirdi ki çocuk bezi kullanırdımbenim de dün peçeteye gelen kahverengi sulu akıntım oldu fakat geçen hafta da olmuştu, yarın ya da sonrası tahmini adet günüm. geçen hafta da olduğu için yerleşme değil sanırım ama seninki ilk defa olduysa olabilir
inşallah yerleşmedir :)Evet ilk kez oldu. Normalde afedersiniz öyle gelirdi ki çocuk bezi kullanırdımilk kez olunca kistten mi acaba yerleşmemi diye kararsız kaldım.
İnşallah kuzuminşallah yerleşmedir :)
Yumurtlama takibi yaptınız mı sizinde yerleşme kanaması olabilir ben önceki hamileliğimde adet günü yerleşme kanaması görmüştüm ikiz gebelikti geç döllenme ihtimaliniz varsa olabilir .2 gün gecikmede anca silik çizgi gormustumbenim de dün peçeteye gelen kahverengi sulu akıntım oldu fakat geçen hafta da olmuştu, yarın ya da sonrası tahmini adet günüm. geçen hafta da olduğu için yerleşme değil sanırım ama seninki ilk defa olduysa olabilir
Evet yapmıştım. Vallahi tedavi görüyorum dr yazınca cvp vermiyor bende buradan sizler sayesinde öğreniyorumYumurtlama takibi yaptınız mı sizinde yerleşme kanaması olabilir ben önceki hamileliğimde adet günü yerleşme kanaması görmüştüm ikiz gebelikti geç döllenme ihtimaliniz varsa olabilir .2 gün gecikmede anca silik çizgi gormustum
ay ne güzel, evet yumurtlama günlerinde ilişki oldu fakat 2 gündür adet olacakmışım gibi sancılarım var göğüslerimde ağrı yok fakat sızı giriyor, yarın adet olmazsam anca test yaparım umutlanmak istemiyorum :)Yumurtlama takibi yaptınız mı sizinde yerleşme kanaması olabilir ben önceki hamileliğimde adet günü yerleşme kanaması görmüştüm ikiz gebelikti geç döllenme ihtimaliniz varsa olabilir .2 gün gecikmede anca silik çizgi gormustum
inşallahhhhh bebişlerimiz vardırrrrrr. 3 senedir hüsran hüsran. Test yaparsan burayada atay ne güzel, evet yumurtlama günlerinde ilişki oldu fakat 2 gündür adet olacakmışım gibi sancılarım var göğüslerimde ağrı yok fakat sızı giriyor, yarın adet olmazsam anca test yaparım umutlanmak istemiyorum :)
Evet güzeldi ama malesef ikizlerim 6 aylık su topladığı için biri kalp sorunlarından karnimda kalpleri durdu Mayıs da ölü doğum yaptım . İnşallah benimde onlardan sonra ilk denemem 4 yaşında bir kızım var elhamdülillah ama kanser geçirdiğim için doktor çocuk istiyorsan hemen yap dedi hastalık tekrarlarsa bir daha şansım olmazmis tek yumurtalığım olmadığı için . İnşallah güzel haberler alırsın canım . Bat bekle test yap bizide haberdar et mutlaka hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahay ne güzel, evet yumurtlama günlerinde ilişki oldu fakat 2 gündür adet olacakmışım gibi sancılarım var göğüslerimde ağrı yok fakat sızı giriyor, yarın adet olmazsam anca test yaparım umutlanmak istemiyorum :)
Başın sağolsun kuzumEvet güzeldi ama malesef ikizlerim 6 aylık su topladığı için biri kalp sorunlarından karnimda kalpleri durdu Mayıs da ölü doğum yaptım . İnşallah benimde onlardan sonra ilk denemem 4 yaşında bir kızım var elhamdülillah ama kanser geçirdiğim için doktor çocuk istiyorsan hemen yap dedi hastalık tekrarlarsa bir daha şansım olmazmis tek yumurtalığım olmadığı için . İnşallah güzel haberler alırsın canım . Bat bekle test yap bizide haberdar et mutlaka hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Sağol canım inşallah güzel haberler aliriz hepimizBaşın sağolsun kuzuminşallah. Teşekkür ederim sizlere içime su serptiniz. Hepimiz için hayırlısı olsun
elbette burayada yazarım.
yaa başın sağolsun, inşallah güzel haberler alalım. alamasak da sorun değil sağlığımız yerinde olsunEvet güzeldi ama malesef ikizlerim 6 aylık su topladığı için biri kalp sorunlarından karnimda kalpleri durdu Mayıs da ölü doğum yaptım . İnşallah benimde onlardan sonra ilk denemem 4 yaşında bir kızım var elhamdülillah ama kanser geçirdiğim için doktor çocuk istiyorsan hemen yap dedi hastalık tekrarlarsa bir daha şansım olmazmis tek yumurtalığım olmadığı için . İnşallah güzel haberler alırsın canım . Bat bekle test yap bizide haberdar et mutlaka hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()