- 3 Şubat 2023
- 15
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi cansudmrklc
-
hamile olma ihtimali var mıİdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım mutlaka hastaneye git
Canım korunmasız ilişki diyorsun hiç belli olmaz ama hamile olsanda 1 haftada hamilelik belli olmaz ilişkiden 15 gün sonra idrar testinde çıkar hamileysenhamile olma ihtimali var mı
ama içime boşalma olmadı yumurtlama döneminde de değildim regl bittikten sonraki gün ilişki olduCanım korunmasız ilişki diyorsun hiç belli olmaz ama hamile olsanda 1 haftada hamilelik belli olmaz ilişkiden 15 gün sonra idrar testinde çıkar hamileysen
bir de idrar yaparken yanma da vae bu hamilelik belirtisi miCanım korunmasız ilişki diyorsun hiç belli olmaz ama hamile olsanda 1 haftada hamilelik belli olmaz ilişkiden 15 gün sonra idrar testinde çıkar hamileysen
Hayır yüksek ihtimalle idrar yolu enfeksiyonunuz var doktora gidinbir de idrar yaparken yanma da vae bu hamilelik belirtisi mi
belkı erken adet oldun nasıl bılıcez kı bunu neden oldugunu? hamılelık mı suphen var_?Reglime 4 gün var ve kanamam geldi kızlar ne demek oluyor
Kendimi hamile gibi hissediyorumbelkı erken adet oldun nasıl bılıcez kı bunu neden oldugunu? hamılelık mı suphen var_
iliskın ne zaman oldu?Kendimi hamile gibi hissediyorum
Ve adetim hiç erken veya geç gelmezdi
Hergun hemen hemeniliskın ne zaman oldu?
adetıne daha varsa beklemen gerekıcek. .:S test yapmadan da anlayamıycaksın malesef. bı de ıstemedıgınde korkudan oyleymıs gıbı hıssedıyosun ıstedıgınde de bu sefer umutla oyleymıs gıbı hıssedıyosun :) hıslere takılma. belırtıler bıle psıkolojık ortaya cıkabılıyor :) yerlesme kanaması 1 2 damla bısı aslında. suphen bu yuzdense eger. adet gıbı degıl . agırısı sancısı olmaz yanı.Hergun hemen hemen
Siz adet oldum diyorsunuz ama. Yerleşme kanaması minicik bir şey genelde kahverengi leke şeklindeYerleşme kanaması mi onu bilmiyorum işte araştırdım ve adetinden 4 gün veya 5 gün önce olur dedi bende supelendim
Adet değilim azar azar lekeler geliyorSiz adet oldum diyorsunuz ama. Yerleşme kanaması minicik bir şey genelde kahverengi leke şekli
Öyle okumusumAdet değilim azar azar lekeler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?