Kanama genelde kahverengi olurmuş yerleşme kanaması ve az olurmuş düşük için çok kan gerekli diye biliyorumKizlar yaklaşık 1 senedir evliyim ve deniyoruz aylardir olmuyor hersey normal sadece benim hipertiroidim var ilaç kullaniyorum tedavideyim yani. Bi süre korunduk kismen disari bosalmayla. Sonra dedik ki olacaksa olur olmayacaksa da olmaz dert ede ede bi hal olmuştuk. Bu ay denedik amaç o olmadan ve su an adetime 5 gun var sabah peceteye sildigimde kan vardi. Erken gelmez adetim normalde hep duzenlidir gelirse gec gelir. Bu kanama yerleşme mi yoksa bebek yerlesmeden önce düşer mi oyle bir sey var mi? Eger varsa kanama olur mu o esnada lütfen yazar misiniz?
Regle 5 gün var diyorsunuz test yapın bı ne çıkacakKizlar yaklaşık 1 senedir evliyim ve deniyoruz aylardir olmuyor hersey normal sadece benim hipertiroidim var ilaç kullaniyorum tedavideyim yani. Bi süre korunduk kismen disari bosalmayla. Sonra dedik ki olacaksa olur olmayacaksa da olmaz dert ede ede bi hal olmuştuk. Bu ay denedik amaç o olmadan ve su an adetime 5 gun var sabah peceteye sildigimde kan vardi. Erken gelmez adetim normalde hep duzenlidir gelirse gec gelir. Bu kanama yerleşme mi yoksa bebek yerlesmeden önce düşer mi oyle bir sey var mi? Eger varsa kanama olur mu o esnada lütfen yazar misiniz?
Şöyle tarif edeyim. Günlük pedin yarısı kadar vardı.Kanama genelde kahverengi olurmuş yerleşme kanaması ve az olurmuş düşük için çok kan gerekli diye biliyorum
Test yok da su an kan testi de versem yerlesmeden cikmazmis betaRegle 5 gün var diyorsunuz test yapın bı ne çıkacak
Normal ped taktim baktim ne oluyor diye biseler akiyor gibi hissediyorum. İki üç damla daha var. Yerlesmeden dusuk olabiliyor mu bu arada onu bilmiyorum. Eger oyleyse kanama olur mu boyle?Anlıyorum bekleyin bakalım regl gününü sabredin hayırlı sonuç alırsınız inşAllah
canım benım yerleşme kanamam pedin yarısını dolduracak şekilde değildi ufak bir damla gelmişti sildiğimde de devamı gelmemişti kahvrengiydi adet kanı renginde değildiKizlar soruma cevap verecek olan yok mu??
Anladım erken adet olmam icin sebep yok ama ya yerlesmeden düstu ya erken adet. Zaten belliydi dusmusse bile tutunmayacagi :) Saglik olsun insan umursamamaya calssa da canı sklmiyor değil :)canım benım yerleşme kanamam pedin yarısını dolduracak şekilde değildi ufak bir damla gelmişti sildiğimde de devamı gelmemişti kahvrengiydi adet kanı renginde değildi
ama yine de bu durum kişiden kişiye değişir canım. istersen test yapAnladım erken adet olmam icin sebep yok ama ya yerlesmeden düstu ya erken adet. Zaten belliydi dusmusse bile tutunmayacagi :) Saglik olsun insan umursamamaya calssa da canı sklmiyor değil :)
Baya cogaldi kanama yogun geliyor adetten de yogunama yin
ama yine de bu durum kişiden kişiye değişir canım. istersen test yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?