• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı düşük mü? Lütfen yazın lütfen.

melisss26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
685
133
33
27
Kizlar yaklaşık 1 senedir evliyim ve deniyoruz aylardir olmuyor hersey normal sadece benim hipertiroidim var ilaç kullaniyorum tedavideyim yani. Bi süre korunduk kismen disari bosalmayla. Sonra dedik ki olacaksa olur olmayacaksa da olmaz dert ede ede bi hal olmuştuk. Bu ay denedik amaç o olmadan ve su an adetime 5 gun var sabah peceteye sildigimde kan vardi. Erken gelmez adetim normalde hep duzenlidir gelirse gec gelir. Bu kanama yerleşme mi yoksa bebek yerlesmeden önce düşer mi oyle bir sey var mi? Eger varsa kanama olur mu o esnada lütfen yazar misiniz?

Kizlar yaklaşık 1 senedir evliyim ve deniyoruz aylardir olmuyor hersey normal sadece benim hipertiroidim var ilaç kullaniyorum tedavideyim yani. Bi süre korunduk kismen disari bosalmayla. Sonra dedik ki olacaksa olur olmayacaksa da olmaz dert ede ede bi hal olmuştuk. Bu ay denedik amaç o olmadan ve su an adetime 5 gun var sabah peceteye sildigimde kan vardi. Erken gelmez adetim normalde hep duzenlidir gelirse gec gelir. Bu kanama yerleşme mi yoksa bebek yerlesmeden önce düşer mi oyle bir sey var mi? Eger varsa kanama olur mu o esnada lütfen yazar misiniz?
Kanama genelde kahverengi olurmuş yerleşme kanaması ve az olurmuş düşük için çok kan gerekli diye biliyorum

Regle 5 gün var diyorsunuz test yapın bı ne çıkacak

Anlıyorum bekleyin bakalım regl gününü sabredin hayırlı sonuç alırsınız inşAllah

Anlıyorum bekleyin bakalım regl gününü sabredin hayırlı sonuç alırsınız inşAllah
Normal ped taktim baktim ne oluyor diye biseler akiyor gibi hissediyorum. İki üç damla daha var. Yerlesmeden dusuk olabiliyor mu bu arada onu bilmiyorum. Eger oyleyse kanama olur mu boyle?

Bende hayatimda ilk defa adetimden 14 gun sonra sadece peceteye silince gelen kahverengi akinti ile karışık bir kanama gördüm. Testlerimde cok cok silik pozitif gördüm fakat o markaya guven yokmuş baska marka da yok elimde. 3 gündür koyulasma da olmadı tesetlerde. Ayni silik gorunmez cizgi durumundayim hala. Elime baska marka siparis verdim bakalm

Eklentiler

• 1000257733.webp
    1000257733.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 12
canım benım yerleşme kanamam pedin yarısını dolduracak şekilde değildi ufak bir damla gelmişti sildiğimde de devamı gelmemişti kahvrengiydi adet kanı renginde değildi
Anladım erken adet olmam icin sebep yok ama ya yerlesmeden düstu ya erken adet. Zaten belliydi dusmusse bile tutunmayacagi :) Saglik olsun insan umursamamaya calssa da canı sklmiyor değil :)

ama yin
Anladım erken adet olmam icin sebep yok ama ya yerlesmeden düstu ya erken adet. Zaten belliydi dusmusse bile tutunmayacagi :) Saglik olsun insan umursamamaya calssa da canı sklmiyor değil :)
ama yine de bu durum kişiden kişiye değişir canım. istersen test yap

Back
X