• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı gördüm yoksa adet mi

Nina7182

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhabalar bi hastalik sureci gecirdim normalde adetim duzenlidir fakat bu surecte cok fazla antibiyotik ve agir agri kesici igneler kullanmak zorunda kaldim ve reglim olmam gerekenden 2 hafta kadar gecikti ve 2 haftalik gecikme sonrasinda bir iki gun bi tik yogun su gibi bi akintiyla karisik kahverengi lekelenmeler gördüm ve sonraki gun de kirmizi bi damla kan sonrasi koyu kahverengi ve mesane pedi dolduracak yogunlukta bir kanama gerceklesti ikinci ucuncu ve dorduncu gun kirmizi ve kahverengi karisik cok hafif lekelenmeler oldu normalde reglim 5 gun surer fakat bu 7 gun surdu ve tekrar 6. Gun ilk gunden belki bi tik daha az yine ped gerektiren bi kanama yasadim regl diyemiyorum cunku reglmi bu duzende gecirmiyorum normalde regl olacagim zaman hep gogus agrisi ve karin agrisi mutlaka hissederim fakat bu sefer bu yoktu ve olmam gerekenden epey hafif gecti bu kanama bittikten 4-5 gun sonra da gogus ucumda sizi hissetmeye basladim test yapmaya korkuyorum adet gecikmesinden ve ilac kullanimimdan kaynakli farkli gecen bi regl ya da ara kanama olabilir mi yoksa yerlesme kanamasi mi bilenler aydinlatabilir mi lutfen cok stresli bi surec oldu benim icin

Senin durumunda hangisidir bilemem tabi. Ama bu sitede gördüğüm bir sey var ki, herkes hamile oldugunu umarak gelen adet kanamasi belirtilerini öncelikle yerleşme kanamasi olduğunu düşünmek istiyor. Yerlesme kanamasi denen şey öyle yaygin herkeste görülen bir sey degil. Hatta epey nadirdir muhtemelen. Kanama gorduyseniz yüksek ihtimal adet olacaksınız demektir. Burda her seye yerlesme kanamasi mi acaba diyenlere bakmayin, onlar da sonra det oluyor muhtemelen.

Senin durumunda hangisidir bilemem tabi. Ama bu sitede gördüğüm bir sey var ki, herkes hamile oldugunu umarak gelen adet kanamasi belirtilerini öncelikle yerleşme kanamasi olduğunu düşünmek istiyor. Yerlesme kanamasi denen şey öyle yaygin herkeste görülen bir sey degil. Hatta epey nadirdir muhtemelen. Kanama gorduyseniz yüksek ihtimal adet olacaksınız demektir. Burda her seye yerlesme kanamasi mi acaba diyenlere bakmayin, onlar da sonra det oluyor muhtemelen.
Teşekkür ederim ama normal adet kanamamdan biraz daha hafif bi kanama geldi adet gibiydi ilk gun sonraki gunler lekelenme seklinde devam etti muhtemelen cidden adet olmustum ilaclar yuzunden hafiflesmisti

Evet ben 3 kez hamilelik yaşadım 2 sinde olmadı ama 3. Hamileliğimde adetten 1 hafta önce 2 gün çok çok az 1 TL büyüklüğünde kahverengi lekelenme yaşadım hatta bn adetim sökülecek diye beklerken yerleşme kanaması olduğunu ogrendim kişiden kişiye bile hamilelikler farklı oluyor

Ki yerleşme kanaması o kadar uzun sürmez

Back
X