Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir hala ara ara kanama devam ediyor 12 saati geçti regl olsa çoğalırdı diye düşünüyorumTestinize göre var gibi duruyor, ama kan testi verip doktora görünmek şu an için daha kesin sonuç verir. İnşallah bebiş vardır ve sizinledir![]()
İnşallah öyledir. Ara ara hala leke geliyor.hamilelik var gibi duruyor hayırlı olur inşallah kesin olarak vardır
Hamileyim beta 76İmkanınız varsa kan verseniz daha iyi olur sanki, böyle beklemek de sizi strese sokar
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bat ne zamandiHamileyim beta 76![]()
11 EkimTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bat ne zamandi![]()
Belirtilerin varmı ydi canım
Test markası ne
NimoTest markası ne
Belirtilerin varmı ydi can
Hayırlısıyla gelsin bebeğiniz canımGöğüs ağrısı sık idrara çıkma ve yerleşme kanaması oldu
Teşekkür ederimm amin inşallahHayırlısıyla gelsin bebeğiniz canım![]()
Yerleşme kanaması ile test aynı gün mü yaptınız? Arada kaç gün var
Bunu bende çok merak ettimYerleşme kanaması ile test aynı gün mü yaptınız? Arada kaç gün var
Hayırlı olsun bebeğiniz
Awox marka test yanılmıyor diyorlar genel deAynısı bugün oldu bana daregl 10 Kasım bekliyordum bugün fotodaki şekilde kanama oldu Awox test yaptım fotoda çıkmıyor ama çok silik ikinci çizgi gördüm umarım vardır
sizin hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş
![]()