Yerleşme kanaması mı kahverengi lekelenme

BusinessWoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
479
412
53
35
Adetim 1 gun geçti. Bugun akşam saatlerinden beri sadece kahverengi lekelenmem var. Hafif ağrılı ve yataktan kalkmayacak kadar uykuluyum. Sizce sebebi ne olabilir. Hamile olabilir miyim. Yerleşme kanaması nasıl oluyor.

Benim de geçen gün oldu ama ağrısız bi baktım kahverengi leke var bidaha da gelmedi bende merak ediyorum

Evet olabilirrrr ve adette olacak olabilirsiniz test yapın bence hemen umarım ilk seçenektir Rabbim gönlünüze göre olanı versin

Iki gun daha bekleyip Test yapabilirsiniz bende bir gun gecikmeli kahverengi akinti yasadim sonra gecti uc gun cozulmedi ara ara geldi ben imkan vermedim ama hamile oldugumu ogrendim tabi bu lekelenme yerlesme kanamasida olabiliyo ayni zamanda dusuk tehlikeside diyecegim su eger hamilelik varsa leke devam ediyosa en azindan direk acile gidin igne yapiliyo.

Iki gun daha bekleyip Test yapabilirsiniz bende bir gun gecikmeli kahverengi akinti yasadim sonra gecti uc gun cozulmedi ara ara geldi ben imkan vermedim ama hamile oldugumu ogrendim tabi bu lekelenme yerlesme kanamasida olabiliyo ayni zamanda dusuk tehlikeside diyecegim su eger hamilelik varsa leke devam ediyosa en azindan direk acile gidin igne yapiliyo.
Hamile olup olmadığımı bilmiyorum Açıkcası. Dun test yaptım ama cıkmadı. Lekelenmem başlayınca yaptım.
Bu arada ağrınız olmuş muydu sizin.

Hamile olup olmadığımı bilmiyorum Açıkcası. Dun test yaptım ama cıkmadı. Lekelenmem başlayınca yaptım.
Bu arada ağrınız olmuş muydu sizin.
Olmustu tabi ben adet oldugumu sandim bi pet dolmustu oyle diyim benim 3. Gunu cok net bi sekilde cikmisti belki gec dollenme olur vucudunuzu taniyosunuz zaten benim bayagi duzenliydi o yuzden anlamam net oldu

A
Olmustu tabi ben adet oldugumu sandim bi pet dolmustu oyle diyim benim 3. Gunu cok net bi sekilde cikmisti belki gec dollenme olur vucudunuzu taniyosunuz zaten benim bayagi duzenliydi o yuzden anlamam net oldu

Aslında bi pet fazlaymış şimdiye kadar okuduklarıma göre ama demekki öyle de olabiliyor ilk defa duydum

Adetim 1 gun geçti. Bugun akşam saatlerinden beri sadece kahverengi lekelenmem var. Hafif ağrılı ve yataktan kalkmayacak kadar uykuluyum. Sizce sebebi ne olabilir. Hamile olabilir miyim. Yerleşme kanaması nasıl oluyor.
Yanii her sey olabilir test yapmazsaniz siz bile bilemezsiniz biz hiç bilemeyiz. eğer hamileyseniz de asla ama asla kahverengi pembe kirmizi ne renk olursa olsun kanamayi yerlesme kanamasi midir acaba deyip onemsememezlik yapmayın. Her sey olabilir. Benim cook minik kahverengi lekelenmem oldu bir sey olmaz yerlesme kanamasidir dedi kuzenim korktum doktora gittim yinede rahim içi kanamaymis megerse progestan verdi hemen

Benimde bugpn adet günüm güya. Belki aksama kadar gelir. Veya gecikiyordue bilmiyorum. Adet olacakmisim gibi bir his vae. Bide sizdede su an seffaf akinti varmi? Bende baya seffaf akintu var normalmi bilmiyorum
Ben wc ye girdiğimde silerken epey koyu şeffaf akıntı peceteye geliyor

Bende cikmadi valla. Ben anlamiyo ki adet olmadim. Dpn midemde sislik vardi bugün su andada sislik vsr kasiklarim agriyoe karnimin alti agriyor
Adet olsamda kurtulsam
Bende de bu lekelenme 17 mayıstan beri minik minik toplu iğne başı gibi gelmeye devam edince dün gece(19.05.2020) bi kadın doğumdan randevu aldım. Kan tahlili verdim. Doktor 3-4 adet kese gördü ama olması gerektiği yerde değil düşük yapıyorsun sanırım almamız gerekebilir dedi. Kan tahlili sonuçlarını bekliyoruz. Ona göre ufak çaplı bi ameliyat oalcak dedi. Hayırlısı olsun bekliyorum.Allah bana da varsa yavrulara da yardım etsin. Adetime daha 2 gün var. En azından hemen ameliyat olmayıp 1 hafta bklemek istiyorum.yine haber vericem..

Back
X