- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 53
- 35
- Konu Sahibi BusinessWoman
-
Hamile olup olmadığımı bilmiyorum Açıkcası. Dun test yaptım ama cıkmadı. Lekelenmem başlayınca yaptım.Iki gun daha bekleyip Test yapabilirsiniz bende bir gun gecikmeli kahverengi akinti yasadim sonra gecti uc gun cozulmedi ara ara geldi ben imkan vermedim ama hamile oldugumu ogrendim tabi bu lekelenme yerlesme kanamasida olabiliyo ayni zamanda dusuk tehlikeside diyecegim su eger hamilelik varsa leke devam ediyosa en azindan direk acile gidin igne yapiliyo.
Test dun lekelenmem baslayınca yaptım ama negatif henuz bişey yok. Bugun hala kahverengi lekelenmem devam asla kırmızı birşey gelmedi.Evet olabilirrrr ve adette olacak olabilirsiniz test yapın bence hemen umarım ilk seçenektir Rabbim gönlünüze göre olanı versin
Benim ağrım oluyor AçıkcasıBenim de geçen gün oldu ama ağrısız bi baktım kahverengi leke var bidaha da gelmedi bende merak ediyorum
Olmustu tabi ben adet oldugumu sandim bi pet dolmustu oyle diyim benim 3. Gunu cok net bi sekilde cikmisti belki gec dollenme olur vucudunuzu taniyosunuz zaten benim bayagi duzenliydi o yuzden anlamam net olduHamile olup olmadığımı bilmiyorum Açıkcası. Dun test yaptım ama cıkmadı. Lekelenmem başlayınca yaptım.
Bu arada ağrınız olmuş muydu sizin.
Olmustu tabi ben adet oldugumu sandim bi pet dolmustu oyle diyim benim 3. Gunu cok net bi sekilde cikmisti belki gec dollenme olur vucudunuzu taniyosunuz zaten benim bayagi duzenliydi o yuzden anlamam net oldu
Yanii her sey olabilir test yapmazsaniz siz bile bilemezsiniz biz hiç bilemeyiz. eğer hamileyseniz de asla ama asla kahverengi pembe kirmizi ne renk olursa olsun kanamayi yerlesme kanamasi midir acaba deyip onemsememezlik yapmayın. Her sey olabilir. Benim cook minik kahverengi lekelenmem oldu bir sey olmaz yerlesme kanamasidir dedi kuzenim korktum doktora gittim yinede rahim içi kanamaymis megerse progestan verdi hemenAdetim 1 gun geçti. Bugun akşam saatlerinden beri sadece kahverengi lekelenmem var. Hafif ağrılı ve yataktan kalkmayacak kadar uykuluyum. Sizce sebebi ne olabilir. Hamile olabilir miyim. Yerleşme kanaması nasıl oluyor.
Merak ettim şuan hamilemiziniz..Dün adet günümdü tık yok
Benimde bugpn adet günüm güya. Belki aksama kadar gelir. Veya gecikiyordue bilmiyorum. Adet olacakmisim gibi bir his vae. Bide sizdede su an seffaf akinti varmi? Bende baya seffaf akintu var normalmi bilmiyorumDün adet günümdü tık yok
Ben wc ye girdiğimde silerken epey koyu şeffaf akıntı peceteye geliyorBenimde bugpn adet günüm güya. Belki aksama kadar gelir. Veya gecikiyordue bilmiyorum. Adet olacakmisim gibi bir his vae. Bide sizdede su an seffaf akinti varmi? Bende baya seffaf akintu var normalmi bilmiyorum
Adet gününe yakin niye böyle oluyor hep anlamis degiöim vallaBen wc ye girdiğimde silerken epey koyu şeffaf akıntı peceteye geliyor
Eee test yapmadın mı sen yada yaptin cikmadi mi... ben bugun de yaptım yine cikmadi..Adet gününe yakin niye böyle oluyor hep anlamis degiöim vallasinir oluyom. Sanirim adetim 1 gün gecikecek
Bende cikmadi valla. Ben anlamiyo ki adet olmadim. Dpn midemde sislik vardi bugün su andada sislik vsr kasiklarim agriyoe karnimin alti agriyorEee test yapmadın mı sen yada yaptin cikmadi mi... ben bugun de yaptım yine cikmadi..
Bende de bu lekelenme 17 mayıstan beri minik minik toplu iğne başı gibi gelmeye devam edince dün gece(19.05.2020) bi kadın doğumdan randevu aldım. Kan tahlili verdim. Doktor 3-4 adet kese gördü ama olması gerektiği yerde değil düşük yapıyorsun sanırım almamız gerekebilir dedi. Kan tahlili sonuçlarını bekliyoruz. Ona göre ufak çaplı bi ameliyat oalcak dedi. Hayırlısı olsun bekliyorum.Allah bana da varsa yavrulara da yardım etsin. Adetime daha 2 gün var. En azından hemen ameliyat olmayıp 1 hafta bklemek istiyorum.yine haber vericem..Bende cikmadi valla. Ben anlamiyo ki adet olmadim. Dpn midemde sislik vardi bugün su andada sislik vsr kasiklarim agriyoe karnimin alti agriyor
Adet olsamda kurtulsam
Merak ettim şuan hamilemiziniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?