Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır agrım sadece bel ağrım var oda zaten gebeliğin öğrenmeden öncede agrıyorduYerleşme olabilir ağrınız var mj
Bende de bir kerelige mahsus çok açık bir pembe leke gelmişti 2 gün sonra gittiğimde keseyi görmüştükYok hayır agrım sadece bel ağrım var oda zaten gebeliğin öğrenmeden öncede agrıyordu
Bat günüm dün idiBat kaç gün geçmişti
Ne güzel sevindim senın adına hayırlısı olsun bakalım bnde sabah bakıcam olmadı acile giderim teşekkür ederim cevapladığın içinBende de bir kerelige mahsus çok açık bir pembe leke gelmişti 2 gün sonra gittiğimde keseyi görmüştük
Kadın doğum acilde genelde alttan muayene ediyor canım tavsiye etmemNe güzel sevindim senın adına hayırlısı olsun bakalım bnde sabah bakıcam olmadı acile giderim teşekkür ederim cevapladığın için
Alttan bnde sevmıorum pazartesıyı beklerım o zmnKadın doğum acilde genelde alttan muayene ediyor canım tavsiye etmem
Doktorlar bir zararı yok diyor ama ben pek güvenmiyorum ona. Sonuçta lekelenme varsa arttırabilir bunu sen bol bol uzan zorunlu olmadıkça kalkma elinde progestan varsa kullan bir zararı olmaz düşük önleyici ama yerleşme kanaması olabilir eğer artmiyorsa azaliyorsa öyledirAlttan bnde sevmıorum pazartesıyı beklerım o zmn
Çok saol cnm cvp verdiğin için dinlenmeye aldım kendimi ben deDoktorlar bir zararı yok diyor ama ben pek güvenmiyorum ona. Sonuçta lekelenme varsa arttırabilir bunu sen bol bol uzan zorunlu olmadıkça kalkma elinde progestan varsa kullan bir zararı olmaz düşük önleyici ama yerleşme kanaması olabilir eğer artmiyorsa azaliyorsa öyledir
İnşallah sorunsuz anlatırsın bu süreciÇok saol cnm cvp verdiğin için dinlenmeye aldım kendimi ben de
Yerleşme olabilir takip edin ve bence de çok artmadıkça ve kanamaya dönmedikçe Pazartesiyi bekleyin bir de bol bol dinleninHerkese iyi akşamlar dün beta verdim ve 180.12 çıktı bugün sabah ise WC ye gittigimdi bir ve bir buçuk damla kan geldi ama adet kanaması gibi değildi ve şimdi de pembe geliyor ama çok az yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar yardımcı olabılır mi
Teşekkür ederim yardımın içinYerleşme olabilir takip edin ve bence de çok artmadıkça ve kanamaya dönmedikçe Pazartesiyi bekleyin bir de bol bol dinlenin![]()
Canım benimde bugün beklenen adet tarihim 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum ama şimdi 2-3 damla pembe akıntım oldu devamı gelir mi bilmiyorum progestan ilacı da kullanıyorum ikinci kutudayım şuan yerleşme kanaması olabilir miYerleşme olabilir ağrınız var mj