• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı kımyasala mı dönüyor

nigdeli_

Kaderine gülümse 🫠
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2024
285
105
23
Manisa salihli
Herkese iyi akşamlar dün beta verdim ve 180.12 çıktı bugün sabah ise WC ye gittigimdi bir ve bir buçuk damla kan geldi ama adet kanaması gibi değildi ve şimdi de pembe geliyor ama çok az yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar yardımcı olabılır mi

Alttan bnde sevmıorum pazartesıyı beklerım o zmn
Doktorlar bir zararı yok diyor ama ben pek güvenmiyorum ona. Sonuçta lekelenme varsa arttırabilir bunu sen bol bol uzan zorunlu olmadıkça kalkma elinde progestan varsa kullan bir zararı olmaz düşük önleyici ama yerleşme kanaması olabilir eğer artmiyorsa azaliyorsa öyledir

Doktorlar bir zararı yok diyor ama ben pek güvenmiyorum ona. Sonuçta lekelenme varsa arttırabilir bunu sen bol bol uzan zorunlu olmadıkça kalkma elinde progestan varsa kullan bir zararı olmaz düşük önleyici ama yerleşme kanaması olabilir eğer artmiyorsa azaliyorsa öyledir
Çok saol cnm cvp verdiğin için dinlenmeye aldım kendimi ben de

Herkese iyi akşamlar dün beta verdim ve 180.12 çıktı bugün sabah ise WC ye gittigimdi bir ve bir buçuk damla kan geldi ama adet kanaması gibi değildi ve şimdi de pembe geliyor ama çok az yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar yardımcı olabılır mi
Yerleşme olabilir takip edin ve bence de çok artmadıkça ve kanamaya dönmedikçe Pazartesiyi bekleyin bir de bol bol dinlenin 🙏🏻

Yerleşme olabilir ağrınız var mj
Canım benimde bugün beklenen adet tarihim 22 sinde çatlatma iğnesi olmuştum ama şimdi 2-3 damla pembe akıntım oldu devamı gelir mi bilmiyorum progestan ilacı da kullanıyorum ikinci kutudayım şuan yerleşme kanaması olabilir mi

Back
X