yerleşme kanaması mı lekelenme mi?

zehrass99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2022
2
0
1
23
3 gün önce sevgilimle ilişkiye girdim
ilki korunmasız ve kızlığım bozuldu donra üstüme boşaldı vajinaya geri girmedi bu yüzden meni girdiğinden şüphelenme yok
ikinci de korunmasız yine üstüme boşaldı
üçüncü de ise sert olsun dedim aniden yapınca çok acıdı ve sabah kadar kahve rengi pembemsi kanımsı akıntı geldi

ve bugünde yani 3. günde ise pembe kan geldi yerleşme kanaması olabilirmi ertesi gün hapı almalımıyım çok korkuyorum bu zorlama olayından dolayı olabilirmi sert girdiği için hafif yırtık olmuş olabilirmi

Niye korunmadınız ki? Riskiniz düşük olsa da var ayrıca ertesi gün hapı için gecikmişsiniz sanırım.

3 gün önce sevgilimle ilişkiye girdim
ilki korunmasız ve kızlığım bozuldu donra üstüme boşaldı vajinaya geri girmedi bu yüzden meni girdiğinden şüphelenme yok
ikinci de korunmasız yine üstüme boşaldı
üçüncü de ise sert olsun dedim aniden yapınca çok acıdı ve sabah kadar kahve rengi pembemsi kanımsı akıntı geldi

ve bugünde yani 3. günde ise pembe kan geldi yerleşme kanaması olabilirmi ertesi gün hapı almalımıyım çok korkuyorum bu zorlama olayından dolayı olabilirmi sert girdiği için hafif yırtık olmuş olabilirmi
Hap için geç değilde 120 saat ilk ilişki ve taze olduğu için yumurtalık doğurganlık yüksek neyse. Bekaret bozulduktan sonra bu kan gelir bi kaç gün yapısaldır. Ama keşke yapmasaydın tabi sen daha iyi bilirsin benim tecavüz sonucu gitmişti hep bekaret duygusunu tatmak istemiştim. :) pembeymiş bekaret kanı tanıdıklarımda bekaretten sonra 10 güne kadar kanama yaşamıştılar aniden defalarca yapınca oluyor

Back
X