Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar 30unda regl olmam gerek ama şimdiden çamurumsu gibi ara ara az miktarda lekelenme oluyor ve hafif ara ara kasıklarımda ağrı var test yaptım negatif sizce yerleşme olabilir mi böyle durum başına gelen varsa yardımcı olabilir mi
Merhaba kızlar 30unda regl olmam gerek ama şimdiden çamurumsu gibi ara ara az miktarda lekelenme oluyor ve hafif ara ara kasıklarımda ağrı var test yaptım negatif sizce yerleşme olabilir mi böyle durum başına gelen varsa yardımcı olabilir mi
Kızlar benimde 3 gündür sadece peçeteye gelen hafif kahverengi lekelenmem var . Bugün 4. Günüm. Betam 17,5 çıktı. Sizce kimyasala mı dönecek yoksa yerleşme mi? Bu kadar uzun sürer mü?
Kızlar benimde 3 gündür sadece peçeteye gelen hafif kahverengi lekelenmem var . Bugün 4. Günüm. Betam 17,5 çıktı. Sizce kimyasala mı dönecek yoksa yerleşme mi? Bu kadar uzun sürer mü?
Canım benim lekem 3. Gün devam etti bebeğim 12 haftalık olana kadarda pıhtılı leke bile geldi şuan sağlıklı 20 aylık çok korkmuştum düşük üç kimyasal mı diye ama ilk gebeliğimi böyle öğrendim