Yerleşme Kanaması mı lütfen yardım

adenn34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
59
2
1
22
Merhaba kızlar 30unda regl olmam gerek ama şimdiden çamurumsu gibi ara ara az miktarda lekelenme oluyor ve hafif ara ara kasıklarımda ağrı var test yaptım negatif sizce yerleşme olabilir mi böyle durum başına gelen varsa yardımcı olabilir mi

Merhaba kızlar 30unda regl olmam gerek ama şimdiden çamurumsu gibi ara ara az miktarda lekelenme oluyor ve hafif ara ara kasıklarımda ağrı var test yaptım negatif sizce yerleşme olabilir mi böyle durum başına gelen varsa yardımcı olabilir mi
Olabilir canım lekelenmeden 2 gün sonra yaptığın test daha doğru sonuç verir

İki gün daha bekle koyulaşmazsa test yap tekrar

Kızlar benimde 3 gündür sadece peçeteye gelen hafif kahverengi lekelenmem var . Bugün 4. Günüm. Betam 17,5 çıktı. Sizce kimyasala mı dönecek yoksa yerleşme mi? Bu kadar uzun sürer mü?
Canım benim lekem 3. Gün devam etti bebeğim 12 haftalık olana kadarda pıhtılı leke bile geldi şuan sağlıklı 20 aylık çok korkmuştum düşük üç kimyasal mı diye ama ilk gebeliğimi böyle öğrendim

Back
X