Yerleşme kanaması mı ? Ne zaman test yapsam sonuç doğru çıkar?

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.681
487
73
Öncelikle uzun bir süredir bebek istiyoruz. Ve bu ay adetime 11 gün kala pembe bir akıntı geldi ve durdu hemen. Sonra tam adet olacağım gün yani dün 5-6 damla pembe kan ve pıhtı geldi ve bı daha da gelmedi bugün 2. Günüm annemde de öyle olmuş adet olcagi gün lekelenme olmuş? Yaşayan varmı idrar testinde ne zaman çıkar

Merhaba 10 gün önce geldiyse lekelenme test yapın bence çıkar ama pıhtı olmuyor diye biliyorum yerleşme kanamasinda önce evde testinizi yapin duruma göre doktora gozukun bence

Yapın gitsin ne kaybedersiniz
Pozitif görene kadar devam Hayal kırıklıklarıyla yaşamayı öğrendim artık korkmadan çat çat yapıyorum
Biliyorum ki birgün pozitif göreceğiz

Merhaba bende hemen hemen aynısını yaşadım reglime 6 gün var ve 2 gün önce yumurta akı gibi akıntıyla kahverengi leke daha sonra 2 3 damla pembe leke geldi. Kasıklarımda batma ve belimde sancı var birde sürekli akıntı ve bugün fark ettim göğüs uçlarımda hassaslık var. Bunları yaşadınız mı veya yaşayan birisi bilgisi olan varsa yazabilir mi

Sorun sende mi eşinde mi

Yapın gitsin ne kaybedersiniz
Pozitif görene kadar devam Hayal kırıklıklarıyla yaşamayı öğrendim artık korkmadan çat çat yapıyorum
Biliyorum ki birgün pozitif göreceğiz
İnşallah hayırlısıyla pozitif görürüz ve bebeğimizi kucağımıza alırız ama aylardır hamilelik testlerine para vermekten çok bıktım bundan dolayı yine hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artık eczane değiştiriyorm utanıyorum aynı yerden almaya

Göğüs uçlarında benimde hassasiyet var ama adetten önce de hep oluyordu yani onu pek bı belirti olarak görmüyorum. İşte bu pembe leke kafamda acaba mi dedirtti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…