Yerleşme kanaması mı olabilir mi

sevgifrl

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
5
1
6
29
Merhaba kızlar benim adet günüme 3 gün varken 1 damla pembe leke geldi şuanda adetime 2 gün var pembe ile karışık kahverengi leke geliyor az az çoğunlukla peçeteyle sildiğimde geliyor eşimle bebekte istiyoruz ama acaba yerleşme kanamasımıdır çünkü bundan 1 hafta önce adet ağrısı gibi ağrılarım vardı şuan hiç yok ağrım normalde çok ağrılı olur tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ☺️

Merhaba kızlar benim adet günüme 3 gün varken 1 damla pembe leke geldi şuanda adetime 2 gün var pembe ile karışık kahverengi leke geliyor az az çoğunlukla peçeteyle sildiğimde geliyor eşimle bebekte istiyoruz ama acaba yerleşme kanamasımıdır çünkü bundan 1 hafta önce adet ağrısı gibi ağrılarım vardı şuan hiç yok ağrım normalde çok ağrılı olur yardımcı olurmusunuz 🥰
Adet kanamaniz başlıyor olabilir.

Merhaba kızlar benim adet günüme 3 gün varken 1 damla pembe leke geldi şuanda adetime 2 gün var pembe ile karışık kahverengi leke geliyor az az çoğunlukla peçeteyle sildiğimde geliyor eşimle bebekte istiyoruz ama acaba yerleşme kanamasımıdır çünkü bundan 1 hafta önce adet ağrısı gibi ağrılarım vardı şuan hiç yok ağrım normalde çok ağrılı olur tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ☺️
Sonuç ne oldu acaba

Back
X