yerleşme kanaması mı regl mi

babywant

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
806
137
103
38
Merhaba Arkadaşlar

7 aralik tarihinde açıkpembe çok çok az bi akkinti gelmişti ve bitti. 11 arliakta yine belli beliriz çok çok az akıntı geldi. 12 aralik beklenen adet günümdü. onda da çok az çok sarı pembe arası geldi. normalde adetim lekelenmeyle başar ama koyu kahve ve koyu vizon rengini andırır.Acaba bu yerleşme olabilir mi wcden sonra selpaga gelen bi leke olmuyor yoğunluğunun az olması nedeniyle yerleşme olaiblir mi 7 sindeolup 11inde tekrar gelip yerleşme yaşayan var mıdır?

Yorumlarınızı rica ediyorum.

Olabilir bende de lekelenme olmuştu sadece çamaşırda olmuştu wc de akıntı yoktu. Sımdi 3 aylık bi oğlum var. Rabbim hayırlısıni versin

Evet yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle bende de olmuştu adet günümde ve ertesi gün lekelenme şeklinde umarım seninde öyledir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz:anneadayı:

Evet yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle bende de olmuştu adet günümde ve ertesi gün lekelenme şeklinde umarım seninde öyledir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz:anneadayı:
Benim adetim de genelde lekelenmeyle baslar 5 6 gun surup normal kan gelir ama bu sefer renginin acik olmasi ve oncesinde 1 gunluk akinti olup durmasi suphelndiriyor muhtemel iliski tarihleri 30 kasim 1 2 aralik emin olmamakla beraber 3 de olabilir sizce bu sireye gore bu durum normal midir

Baska ara vererek yerlesme kanasi yasayan oldu mu acaba
Ben :KK16: adet günüme 1 hafta kala ilk önce açık kahve sonra pembe geldi 2 gün sürdü kesildi daha sonra adet tarihim 4 gün geçtikten sonra içimden bir ses test yap dedi çünkü ne gelen vardı ne giden. Bende yaptım ve daha yerine koymadan kızardı :KK49:

Benim adet durumum birsz sikintili oldugundan 5 6 gun lekelenme surebiliyor acaba gecen ay bikac gun erkrn lekenme geldiyse bu ayda ona istinaden gecikme olabilir diyr bekliyorum.gecen ay 16sinda olmustu bu ay 12 unde bekliyordum 2 gun gecti gelen akinti cok az ve koyu degil 8nsallah hayirlisi olur diyorum bikac gun grctikten sonra test yaptiricam

Nrnim de akinti kesilse emin olacagim ama azar azar hrliyor 2.5 gundur ondsn ojce 4 guj oncede borgun surdu QUOTE="Zeyzeynpp, post: 58214136, member: 593632"]Ben :KK16: adet günüme 1 hafta kala ilk önce açık kahve sonra pembe geldi 2 gün sürdü kesildi daha sonra adet tarihim 4 gün geçtikten sonra içimden bir ses test yap dedi çünkü ne gelen vardı ne giden. Bende yaptım ve daha yerine koymadan kızardı :KK49:[/QUOTE]

arkadaşlar kahve akıntıya döndü olasılık azaldı sanırım yerleşme kanaması 3 gün süren bikanama değil

Benimde adet gunum bugun dun sabah sadece camasirimda lekelenme oldu baskada bisi yok sizce nedir arkadaslar yerlersme kanamasi olabilir mi

Bende bunu çok merak ediyorum. Her kadin görüyor mu bu üstüne görme olayını benim adetime 6 gün var stres yaptim gelmedi olmicak diye :işsiz:

Back
X