Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar reglım 12-13 ocakta olmam gerekiyordu geciktim gebelik testi yaptım birisi pozitif birisi negatif çıktı.Bugün çok hafif kanamam başladı ama pempe renkte gibi aranızda bilgi sahibi olanlar varsa yorum yapabilir mi Pazartesi kan testi vereceğim . Foto yükleyeceğim kusura bakmayın görüntü için
Hanımlar reglım 12-13 ocakta olmam gerekiyordu geciktim gebelik testi yaptım birisi pozitif birisi negatif çıktı.Bugün çok hafif kanamam başladı ama pempe renkte gibi aranızda bilgi sahibi olanlar varsa yorum yapabilir mi Pazartesi kan testi vereceğim . Foto yükleyeceğim kusura bakmayın görüntü için
Hanımlar reglım 12-13 ocakta olmam gerekiyordu geciktim gebelik testi yaptım birisi pozitif birisi negatif çıktı.Bugün çok hafif kanamam başladı ama pempe renkte gibi aranızda bilgi sahibi olanlar varsa yorum yapabilir mi Pazartesi kan testi vereceğim .
Ben yaşadım üç damla kan denmeyecek kadar hafif pembesi peceteye geldi birde çamaşırı a 3 damla geldi öyle adet olur gibi bişey değil çok çok az oluyor pecetedeki açık pembe çamaşır daki kahve rengi idi